maanantai 16. heinäkuuta 2012

Lomalla viimeinkin

Hui, ulkona jyrisee. Ja vettä tietysti tulee kaatamalla. Vähän tekisi mieli manailla että kesälomalla ja tämmöset säät, mutta ei nyt heti alkumetreillä lannistuta ;)

Viikonloppu meni rattoisasti Satun seurassa, lauantaina oltiin festareilla ja vaikka pienen hetken vähän sateli (oltiin varauduttu sadetakein, jes!) niin oli kiva ilta :) Villekään ei ollut viikonloppuna kotosalla niin saatiin olla ihan tyttöjen kesken :) Syötyä tuli luonnollisesti ihan liikaa, eilen illalla kun menin jumpalle niin tiukkaa teki että sai kengät solmittua kiinni ku maha otti vastaan :D Jumpasta kuiten selvisin hengissä ja ilman yrjöjä ;).



Tänään olenkin sitten saanut laitettua mansikat pakkaseen, jotain hyvää kurjissa keleissäkin. Aurinkoisella säällä ei oikein viitsisi tehä muuta kuin löhöillä auringossa, tai korkeintaan jotain pihahommia. Heh, edellistä lausetta kirjoittaessani jysähti niin että taisin pompata sohvasta irti. Ja niin kyllä pelästyivät koiratkin. Hitsiläinen, en kyllä tykkää ukonilmasta yhtään, etenkin kun oon yksin kotona :S
 
ihan vaan muutaman saatoin syödäkin ;)
Jokunen tunti sitten oli pieni sateeton hetki, joten kuvailin vaihteeksi päivän kauppareissu/mansikanhaku -asuni. Eihän tuossa mitään kummallista ole, niiku ei mulla oikeestaan koskaan ;) , mutta hyvin siinä viihdyin. Molemmat tämän kesän ale-hankintoja, housut Henkkamaukan ja neule Vero Modan.


Neuleen kivana yksityiskohtana rusetti ja napit niskassa :)


Nyt taidan kömpiä viltin alle lueskelemaan, jahka täällä hämärässä mitään pystyy lukemaan. Mieluummin kömpisin riippukeinuun (jonka vihdoin sain perjantaina ostettua) kera kirjan, mutta ehkä tässä loman aikana vielä sinnekin ehtii :)

3 kommenttia:

  1. Mulla alkoi ihan tajuttomasti tekemään mieli mansikoita :D
    Ja toi vika kuva ♥♥♥♥ Ihana :)

    Mä taas tykkään ukkosesta, tai siis sillee et sitä on kiva katsella, joskin muuten myös pelkään. Tarekin hakeutuu aina syliin kun ukkostaa, muuten kyllä ei välitä raketeista sun muusta... Vai voisko johtua siitä, että se tulee suojelemaan mammaa? ;) Tää oli kyllä taas ihana postaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ♥
      Mäkin joskus jollain tavoin tykkään katella ku salamoi, mut se jyrinä on kauheeta, etenkin jos on ihan lähellä :S Eniten pelkään sitä et iskee taloon ja paikat ja tavarat hajoilee ja tulee tulipalo :D

      Poista
    2. Joo, se ei kyllä ole kivaa, kun ukkonen on ihan päällä. Meillä mummolassa se jäi yleensä jylläämään just siihen päälle vielä pitkäksi aikaa ja sitten sisällä rätisi sähköpistokkeet. Silloin kyllä pelotti ja paljon. Muistan kun olin vielä hiekkalaatikolla tekemässä jotain hillitöntä rakennelmaa kun välähti ja samassa pamahti niin kovaa, että korvissa soi. Onneksi ei kehenkään kuitenkaan osunut. Mut samaa pelkään mäkin ja pihalla liikkumista, ettei vaan osu itteensä.

      Poista