torstai 30. elokuuta 2012

Rento aamupäivä

Heipat Helsingistä! Tulin tänne viettämään pari vaapaapäivääni, sillä illaksi on luvassa kivaa ohjelmaa. Mennää nimittäin ystäväni kanssa ensimmäistä kertaa balettiin! (lupasin hänelle TAMMIKUUSSA synttärilahjaksi balettireissun, ja vasta nyt päästään se toteuttamaan..ollaanpa kiireisiä naisia) Esitykseksi valittiin jotain helppoa, sellaista, jonka tarina on entuudestaan tuttu jotta esityksestä sitten jotain ymmärtääkin ;) Ja mikä olisikaan parempi ensibaletti kuin Romeo ja Julia?

Odotan tätä niiiin innolla!



Illalla siis vähän kulttuuria, mutta sitä ennen saan viettää päivän itsekseni. Ja arvaatteko mitä aion tehdä? En mitään! Aamun nukuin niin sikeästi etten edes havahtunut kun täältä muut on lähteneet töihin, ja nukun siis keskellä asuntoa olevassa olohuoneessa. Ja kotona normaalisti herään siihen kun koira hyppää sängystä keskellä yötä. Olen tässä nyt kohta kolmisen tuntia bloggaillut, oon ollu niin väsynyt töiden jälkeen että on jäänyt kaikki suosikkiblogit lukematta monen monen päivän ajalta. Kohta voisi taikoa jotain aamupalaa, ja loppupäivän ajattelin viettää netissä surffaillen, lehtiä lueskellen ja ehkäpä katsoa jonkin elokuvan.. Se on hyvä viettää löhöpäivä vieraisilla kun ei tarvitse tehdä mitään, kotona aina kuiten mielessä kummittelee ne odottavat kotityöt..

Oon tänään jo ehtinyt löytää jotain ostettavaakin, yllätys yllätys. Uusi ihana Muumimuki, Stockmannin 150-vuotisjuhlien kunniaksi.

Voiko suloisempaa olla? Tämä on ns pakko saada, joten täytyy olla tarkkana kun se ensi viikolla tulee verkkokauppaan myyntiin etten jää ilman :)

8 kommenttia:

  1. Voi miten ihana aamupäivä sulla onkaan ollut :) Toivottavasti nautit siitä ihan täysin rinnoin :)
    Ja baletti, mä tykkäsin siitä hurjasti kun käytiin luokkamme kanssa joskus katsomassa. Sen jälkeen kuitenkaan en ole saanut aikaiseksi mennä uudelleen. Ja kyllä, vaikka tammikuussa sovittu jotain, niin helposti se saattaa venyä. Ajalla on kummallinen tapa kadota.
    Pitääkin koettaa metsästää äiskälle kans tuo muumikuppi, hän kun on myös kova keräämään niitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle varmaa tulee kunnon balettikuume ja hankin itseni jollekin aikuisbalettitunnille löntystelemään ;D

      Poista
  2. Hyvä, kun kerroit tuosta muumimukista! Pitääpä minunkin olla valppaana että saan sen :)

    VastaaPoista
  3. Eikö ookkin ihana, toivottavasti saadaan omamme :)

    VastaaPoista
  4. Eikä, en kestä! Tuo muumimuki on IHANA ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, meni heti yheks lempparimukiks vaikken viel edes omista sitä :D

      Poista
  5. Voi hurja kuinka suloinen muumimuki toden totta! :O :D

    Pikkuisen ehkä olen kade sulle kun pääsit balettiin.. :) Minkäslaiseksi elämykseksi se paljastui?

    Elena, http://myotajavastamaessa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Baletti oli ihan jees, mutta ei musta kyllä mitään baletin suurystävää tullut. Jotenkin sitä vain odotti koko ajan että voisko ne nyt puhua tai laulaa jotain :D

      Mulle on muki jo tulossa, jej :)

      Poista