lauantai 24. marraskuuta 2012

Tekemättä jääneet postaukset

Mulla on koneella kauheesti kuvia, jotka olen joskus napannut ajatuksena ehkä jotain postausta vääntää. Postauksen teko kuitenkin syystä tai toisesta jäänyt, ja kuvat jääneet koneelle keikkumaan.. 


Ehkä kolmisen viikkoa sitten Villen teki illalla mieli lettuja, ja niimpä niitä sitten piti tehdä -iltayhdeksältä päästiin herkuttelemaan. Siitä olikin sitten hyvä kömpiä nukkumaan makoisan iltapalan jälkeen. Oli tarkoitus se lettutaikinan ohje tänne laittaa, mutta tällä kertaa netistä nappaamani ohje ei ollutkaan ihan mieluinen, vaan letuista jäi kumman pehmosia vaikka kuinka paistoi. Hitsiläinen kun en muista millä ohjella oon aina tyttöjen lettukesteille letut tehnyt -ne on olleet täydellisiä.


Myöskin alkusyksyn kenkärumbasta piti jotain väsäillä, mutta niimpä vaan sekin jäi. Kesä-talvi -vaihdon yhteydessä voi aina kummastella kuinka näitä ja näitäkään ei ole tullut pidettyä ties kuinka moneen talveen/kesään, mutta aina ne vaan pitää säilöä ja uudelleen kaivaa esiin -jospa tänä vuonna pääsisi käyttöön. Saapa nähdä, vai joutaisikohan jo ens kerralla kirpparille taas muutama pari..


Meinasin lähteä mukaan LittleB:n kymmenen kuvaa kesään -haasteeseen mutta yllättäen se jäi siihen ensimmäiseen kuvaan.. Oon huomannu et mulla nää pidempikestoiset postaussarjat jää usein kesken. Kerran aloin johonkin haasteeseen missä oli ties kuinka monelle päivälle jotain, sainkohan niistä yhden tehtyä.. ;D


Alkusyksystä Ville muisti mua taas herkuilla.


Erinäisiä ruokajuttujakin on pitänyt tehdä, yksi lemppareistani on lohikastike juustotäytteisillä ravioleilla ja siitä piti ohjetta tänne tehä.  No tässäpä se: Paista valmiiksi marinoidut lohisuikaleet pannulla, lisää ruokakerma -voilà! Tarjoa kera mieluisan pastan.


Tätäkin voisi taas tehdä, kanaa ja mozzarellajuustoa kera paistettujen kasvisten.


Ja jo kesällä tuli leivottua näitä muffineita, jotka ei sitten olleetkaan niin hyviä että olisi viitsinyt reseptiä jakoon laittaa.. Oivoi, siihen on aikaa kunnes taas saa tuoreita mansikoita. Niisk.


Mutta joo, ettepä olisi jääneet paljosta paitsi vaikken vieläkään olisi näitä tänne laittanut, mutta saanpahan ainakin hyvin mielin poistettua ison kasan kuvia koneelta :D  Mitenhän näistäkin suurin osa on jotain ruokaan liittyvää, ois tuolla muutakin ollut. Siitä puhe mistä puute? Mut onneksi tilanne korjaantuu pian, arvatkaa mitä tää lähtee nyt syömään! Kinkkua! Nam, porukat on paistaneet "talven" ensimmäisen kinkun, ja vaikka jouluna ennemmin syönkin kalkkunaa niin nyt kyllä kinkku maistuu :)

ps. Vaikken mikään talven suuri ystävä olekaan niin kyllä sitä lunta ihan pikkasen saisi tulla. Aamulla kun ajeli yövuorosta kotiin oli kuin keskiyöllä olisi ajellut, säkkipimeää! Ja niin on jo nytkin, sisällä saa valot olla päällä kaiken päivää..

pps. tämä ei kuitenkaan tarkoita että olisin yhtään sen tyytyväisempi vallitsevaan säähän sitten kun sitä lunta viimein tulee :D

6 kommenttia:

  1. Voi ei, mulla alkoi tekemään mieli kaikkea hyvää. :D Varsinkin lettuja. En vaan jaksa mitenkään alkaa tekemään niitä. Tai mitään muutakaan :D Karkki olis kova sana, mutta meillä ei ole niitäkään.

    Ja nyt kyllä kenkapostausta sit kehiin! Miten paljon sulla niitä oikein on? Tuon kuvan perusteella aika vähän ;D

    Mites sä muuten voit? <3 Onko ollut pahoinvointia? Tai väsymystä? Onko muuten mennyt hyvin? Täällä vaan huolehditaan <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Letuissa on kyllä hirveä homma se paistaminen, minäkin yritin pannaria ehdotella mutta ei kelvannu :D Mutta oli ne kyllä hyviäkin ;)

      Ei niitä nyt nii kauheesti oo :D

      Hyvin täällä voidaan, kuhan muistaisi syödä riittävän usein niin ei pääsisi etova olokaan yllättämään. Väsymystä kyllä tuntuu piisaavan, mut uskoisin et sekin helpottaisi kun vaan saisi itsensä liikkeelle -jumpalle pitänyt mennä jo monena päivänä mut ei oo saanu aikaseksi :S Alkaisi vaan toi maha jo kasvamaan niin olisi jotain konkreettista mitä seurata, nyt ei oikein vielä tiedä että ollako vai eikö olla :D

      Poista
  2. Nam! Ihania juttuja ootte tehny, niin hyvältä näyttää!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, lettuja pitäisi kyllä tehdä useamminkin, nam.

      Poista
  3. Voi, letut olis tosi hyviä mutten jotain syystä osaa tehdä sitä taikinaa oikein ja lettujen paisto aiheuttaa aina hirveen käryn :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, aikamoinen vaiva niistä kyllä on. Mulle kyllä menee melkeen pannari ihan yhtä hyvin, niin paljon helpompaakin :D

      Poista