torstai 11. huhtikuuta 2013

Postimies pate minkä teit

Taas tupsahti uusi Livbox laatikkoon. Tai ei itseasiassa edes laatikkoon vaan postimies oli kiinnittänyt sen ovenkahvaan kun ei ollut luukusta mahtunut eikä kukaan ollut kotona!!? Kiva juttu, meillä kun ei läheskään joka päivä tuota etuovea edes käytetä, nyt en sitten tiedäkkään kuinka monta päivää se oli siinä jo ehtinyt killua.. Eihän niin saisi tehdä, eihän? Sama juttu oli kerran kun asuin kerrostalossa, postipaketti (isolla summalla piilareita, onneksi ei kelleen ollut kelvannut) oli jätetty oven ulkopuolelle lattialle!


Mutta joo, tästä posteljoonin toiminnan aiheuttamasta närkästyksestä toivuttuani availin pakettini innolla. Ja innoissani olin myös sen sisällöstä, jes silmämeikkejä! \o/ 


Luomivärin sävyt on ihan omia, paremmin ei olisi voinut sattua. Myöskin ripsiväri on hyvin tervetullut kokeiluun vanhan vedellessä viimeisiä, joskin epäilen että vaikka olisi kuinka hyvää niin hintansa puolesta jää uusi ostamatta ;) Silmämeikinpuhdistustyynyjä on niinikään kiva päästä testaamaan, välillä tulee käytettyä naamaliinoja mutta nämä erikseen simmuille tarkoitetut on mulle ihan uusi juttu. Jos toimivat niin hyvinkin saattaa päätyä vakiovarusteeksi kylppäriin, reissussa ja yövuorojen jälkeen (joita tosin ei ihan hetkeen ole tiedossa..) käteviä. Kasvoille suihkutettava terveyslähdevesi kuulostaa myöskin mielenkiintoiselta uutuudelta, toinen sellainen tuote joka vastatessaan odotuksiin voi jatkossa löytyä käytöstä.

Koko paketti siis täynnä kivoilta vaikuttavia juttuja, toivottavasti ei tule kamalia pettymyksiä jahka saan niitä testailtua :) 

Maaliskuun paketin kanssahan kävi niin että vasta ihan viime viikolla kokeilin ensimmäisiä tuotteita, sillä vaikka luonnonkosmetiikka kuulostaakin mielenkiintoiselta niin jotenkin vain testaaminen jäi. Ja ainakin yksi huipputuote sieltä löytyikin, nimittäin Burt’s Beesin käsivoide! Sitä ei täällä meidän kulmilla taideta myydä mutta seuraavalla Helsinginreissulla täytyy yrittää pitää se mielessä :)

6 kommenttia:

  1. ♥ posti voi tuoda välillä tosi kivoja paketteja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on, kiva välillä saada jotain muutakin kuin pelkkiä laskuja :)

      Poista
  2. mulle on käyny nykyään aina noin noiden pakettien kanssa ja on se kyllä kamalaa.. viimekskin tilasin jotain arvokkaampaa ja mietin vaan, että entä jos joku olis ne ottanu kun ne tuossa vaan roikku! ja entäs jos olis yön pois kotoa!! oon miettiny jo että mistä tollaseen voi ilmottaa.. ihania tuotteita oot saanu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tai mistä posteljooni voi tietää jos vastaanottaja onkin vaikka pidemmällä reissulla?! Kivasti varmaan ajatellut ettei tarvitse postista lähteä pakettia hakemaan, mutta silti.. Kyllä mäkin mietin että pitäskö laittaa postiin palautetta.
      Paketin sisältö oli kyllä oikein kiva :) Eikä ainakaan pahasti näytä ovessaroikkumisesta kärsineen, ellei nesteet sitten ole kertaalleen jäätyneitä :D

      Poista
  3. Suosittelen ilmoittamaan suoraan vaan postiin, tällaiset bongasin netistä:

    Puhelinvaihde

    Puh 020 4511 (ulkomailta + 358 204 511) ma–pe klo 7–17

    Puhelun hinta:
    - lankaliittymästä 8,35 snt/puhelu + 6,00 snt/min
    - matkapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min.

    Fax 020 451 4414
    Sähköposti

    asiakaspalvelu@posti.fi

    Itse ainakin ilmoittaisin suunapäänä. Ei ole kiva, jos jokin arvokas paketti katoaisi. Varmasti postimies on ajatellut vaan ilahduttaa ja jättää sen vuoksi paketin, mutta noin ei saa tehdä. Mulle usein postimies soittelee, että taas olis pakettia, mitä tehdään (ei tosin tän livboxin kanssa, mutta muiden). Mä olen monesti antanut luvan jättää meidän tuulikaappiin, kun on "suljetussa" tilassa kuitenkin. Liukuovi kuitenkin välissä, niin en usko, että kukaan kehtaa mennä sinne kurkkimaan. Postille voi myös tehdä sellaisen lupalapun, että paketit saa jättää johonkin tiettyyn paikkaan, mutta toistaiseksi en vielä lupaa ole myöntänyt.

    Livboxista tykättiin myös täällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ootpa viitsiny ettiä mulle valmiiksi nuo :) Sähköpostia taitaa tänään lähteä ;)

      Poista