maanantai 6. toukokuuta 2013

Tädin viikonloppu

Ai hurjaa, olen juuri viettänyt viikon kotona! Ei kyllä yhtään tunnu siltä, mutta kyllä se niin vain on. Ensin olin vapailla, sitten muutama saikkupäivä ja vielä yksi vapaa päälle. Huomenna taas töihin, voitte vaan kuvitella kuinka suurella motivaatiolla ;) Etenkin kun ulkona on miltei jo kesä, tänään uskalsin vähentää vaatetta sen verran että sain vähän otettua aurinkoa samalla kun kävin "talouskansioita" läpi. Kuumahan siinä tuli! Ihanaa ♥

Yllättäen päivät on siis taas kiitäneet. Lauantaina sain yllätysyökyläilijän kaverikseni, parhautta ♥ Oltiin vaan, syötiin ja katsottiin leffa. 

Törmäsin muutama päivä sitten Coca Cola -kakkuun netissä, ja ihan pakko oli sitä lauantaina tehdä kun kuulosti niin hurjalta. Suoraan sanottuna odotukset ei olleet korkealla, mutta kun tuo Ville voisi elää Colalla niin ihan sitä varten piti kokeilla, vaikkei se muuten kakuista välitäkkään. No, onneksi tein ihan pienen version ;) Ei se siis pahaa ollut ensinkään, mutta ei nyt mitään suurta herkkuakaan. Melkoisen makiaa..


Ja sunnuntaina musta tuli täti ♥ Veljeni sai perheenlisäystä, enkä malttaisi odottaa että pääsen pikkuista poikaa katsomaan. En ole pitänyt ihan pientä vauvaa, enkä kyllä isompaakaan, sylissä sitten lapsuuden, ihan jänskättää osaanko edes. Ei muuten mutta kohta pitäisi omaakin osata käsitellä :D Nyt olenkin tässä mietiskellyt mitä pikkuiselle voisi viedä lahjaksi..

Tänään aloitin kaiken muun ohella tuon tulevan lastenhuoneen raivaamisen, mutta eihän se vielä tyhjäksi tullut, näillä energioilla teen vartin hommia ja pari tuntia jotain ihan muuta ;) Tällä hetkellä vauvan tavarat on siis vain tyrkättynä yhteen huoneista, odottamassa että tuo toinen tyhjenisi..


Kävin myös pitkästä pitkästä aikaa kävelemässä, en voinut vastustaa houkutusta vaikka aikamoista löntystelyä se olikin. Onneksi se ei tyttöjä näyttänyt haittaavan, ehtiipähän paremmin nuuskutella joka kökkäreen ;)

Mitenhän siinä muuten aina käy niin että kun alan siivoamaan niin koko huusholli on jonkin aikaa kahta kauheammassa kunnossa.. :o Tavaroita levällään siellä täällä, hyvä että sekaan mahtuu.


Keksin sentäs siirtää yhden hyllykön makkariin, eli edes jotain sain "valmiiksikin" enkä vain siirrellyt kamoja nurkasta toiseen. Ainakin jonnin aikaa saa olla tuossa niin ei ole kiirusta ostaa uutta, mikäli sellaista enää edes tarvitsee. 


8 kommenttia:

 1. Onnea ihan hirmuisesti uudelle tädille,tätiys on huippua!Tuo siivous efekti on niin tuttua,kämppä näyttää aina vaan kaameammalta...pakko kysyä,mikä on talouskansio? kuulostaa jotenkin nukuttavalle :D
  Ellen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos :)
   Hehehh, talouskansio on juurikin niin tylsä miltä kuulostaa; mulla on parissa kansiossa laskut ja kaikki "tärkeät paperit" yms. tallessa.

   Poista
 2. Mulle käy aina ihan sama. Yks kaks se siivous onkin saanut ihan uudet sfäärit ja koko koti ihan hullunmylly :D Mut hiljaa hyvä tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, hiljaa hyvä tulee - noi kamat ei oo tässä välissä liikkunut senttiäkään :D Mutta ehkä huomenna kun vapaapäivä saa taas jotain aikaiseksi.

   Poista
 3. onko sinulla jo näin paljon kaikkea! voi juku, minulla ei ole yhtään mitään:D okei,viikkoja ihan eri, mutta en edes ole ajatellut:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummasti noita kertyy :D Mekin aloitettiin hankinnat vasta lähempänä viikkoja 30, pikkuhiljaa kun tuli sopivia vastaan. Joten ei hätiä mitiä, sulla on vielä rutkasti aikaa hankkia ne tärkeimmät, ihan mahottomiahan pikkuinen ei edes heti alkuun tarvitse :)

   Poista