torstai 21. marraskuuta 2013

Hyvä paha banaani

Koko Suomi Leipoo on tällä hetkellä mun ehdoton suosikkiohjelma. Ja joka viikko reseptiarkisto karttuu ainakin yhdellä uudella herkkuohjeella ;) Ensimmäisenä kokeiluun pääsi muutama jakso sitten Hannan tekemä Banaani-suklaakeikauskakku. Siis banaani ja suklaa, onko parempaa yhdistelmää?!


Olin jotenkin niin innoissani tuosta että unohtui semmoinen pieni seikka että kypsennetty banaani ei ole hyvää :D Sama juttu kun kerran kokeilin banaanilettuja, hyi yök. Jopa hieman ylikypsä banaani jää multa syömättä, saati sitten ihan paistettu. Voi mälsä. Mutta ei hätiä, suklaaosio kakusta on oikein makoisaa ja banaani on vain tuossa pinnalla, joten ei tämä syömättä jää ;)

4 kommenttia:

  1. Mäkään en tykkää kypsennetystä banaanista, en sitten ollenkaan. Riittää kun saan suuhuni, meinaa laatingit lentää. Melko sama homma ompun kanssa. En tiedä mikä niissä on. Maku muuttuu liikaa kypsennettynä. Suklaakaakka kelpaisi kyllä tännekin ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, omena kyllä ois hyvää, toimiskohan tuossa banaanin tilalla ;D Banaani on parasta melkein raakana, jos kuoressa on vähänkään pilkkuja se on jo melkein liian kypsä :D

      Poista
  2. Mä en oikein pidä banaanista missään. Paitsi banaanina. Mutta kaikki banaani leivonnaiset, jugurtti, rahka, kuivattu banaani... No mikä tahansa muu kuin vaan banaani. Ei uppoa. Suklaakakulle ja jätskille namskis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, en mäkään oikee tykkää banaanista missään muuten kuin raakana, tosin raakana kera jätskin tai vaikka smoothien sekaan on nam mut jos jollain tapaa pitää kypsentää ni nounou. Ehkä sen nyt jatkossa muistais itsekin :D

      Poista