keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Keittiö

Tämäkin on jäänyt vähän muhimaan, mutta kun nyt kerrankin sain keittiön edes suht siivoon kuntoon niin napsin samalla pari kuvaa meidän "uudesta" keittiöstä. Tämä siis viime viikolla, nythän se taas on jo jotain ihan muuta ;) Ensin muistin virkistämiseksi muutama kuva keittiöstä ennen, en tähän hätään löytänyt semmosta jossa näkyisi vähän isommalta alalta mutta saahan näistäkin käsitystä millainen se oli - olen kyllä aikasen tyytyväinen muutokseen :) Säilytystilaa on roimasti enempi ja keittiö on muutenkin toimivampi, puhumattakaan siitä että väritys vaihtui tyystin ;).



Ja uusi keittiö




Juuri ennen ristiäisiä keittiö saatiin suht valmiiksi, tai siihen kuntoon missä se vieläkin on. Pari hyllyä ja yläsokkelit puuttuu ja työtasot on vielä irti, mutta kun eivät millään tavalla vaikuta keittiön käyttöön niin ei niitä oikein osaa kaivata - eikä täten tunnu olevan mikään kiire niitä hoitaa kuntoon x) Pikkuhiljaa tarpeen tullen; alasokkelit iskä kävi laittamassa muutama päivä sitten kun Aatu alkoi osoittamaan kiinnostusta kaappien alusiin :D


Kaapit siis löytyi käytettynä torista ja isä kun vähän fiksaili ni saatiin niistä meille uusi ilme keittiöön. Myös pöytä vaihtui, ja sain vanhan pirtinpöydän penkkeineen meille :) Toiste päinhän tuo tuohon kuuluisi mutta tuli ristiäisiin käännettyä ja siihen on sitten jäänyt, jää lattiatilaa vähän enempi noin. 

Mitäs tykkäätte muutoksesta?

12 kommenttia:

  1. Jes! Ennen ja jälkeen kuvat on aina niin kivoja. :) Hyvältä näyttää!

    Ihana pöytäkalusto!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kans ennen ja jälkeen kuvista, näkee ihan eri tavalla sen muutoksen. Pitäski vissii alkaa ottaa samalla tavalla kuvia aina ennen siivousta :D

      Poista
  2. Aika kivan näkönen toi uus keittiö, tyylikäs :)

    VastaaPoista
  3. Oi mikä muutos, niin kaunista! Itse haaveilen täällä aina suuremmasta keittiöstä kun omamme on niin pieni. Teidän keittiössä kelpaa kyllä laitella ruokaa ja kaappitilaa on ihanan paljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Keittiö on kyllä ihan kivan kokoinen, ja kaappitilaa etenkin tässä uudessa suht riittävästi, vaikka jo tuntuukin että taas hyllyt pursuilee. Pitäs ehkä vaan vähän järjestellä, ni jo taas mahtuisi :D

      Poista
  4. Hieno muutos:) meillä oli kans ennen pirttikalusto kotona :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tuosta ehdin jo tovin haaveilla ja miettiä mihin kummaa sen täällä saisi mahtumaan mutta nyt mahtuikin kivasti ihan tuohon keittiöön :)

      Poista
  5. Vau, vau , vau!! OIkein upea muutos on! Vaaleat kaapit tekee kyllä ihmeitä. Hyvän näköinen myös tuo välitilan laatta ;)

    VastaaPoista
  6. ihanan näköstä =) heti haluais ruveta suunnittelee omankin keittiön remppaa =)
    pakko kysyy et hämääkö vaa kuvakulma, vai onks tuo ylempi hylly pöydän yllä vaarassa romahtaa alas?x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, piti ihan käydä kokeilemassa mut kyllä se siellä ihan napakan tuntuisesti oli :D Ennen ollut enemmänkin kirjoja päällä ni ikean kannakkeet ollu kovilla ;)

      Poista