maanantai 17. tammikuuta 2011

Broilerivuoka kera vuohenjuuston

Tänään oli herkkuruokapäivä. Nam. Ohjeen löysin yövuoroissa netistä, oisko ollu Hesarien sivuilta, mutta lisäsin siihen tuon paprikan. Vuohenjuusto kera kanan ja paprikan on vaan niiin hyvää.

 Broilerivuoka
400 g ohuita broilerinleikkeitä
150-200 g vuohenjuustoa
2-3 tomaattia
1 paprika
1 1/2 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
1 rkl hienonnettua basilikaa
1-2 dl ruokakermaa 

1.Voitele uunivuoka. Leikkaa vuohenjuusto noin puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi.
2. Leikkaa tomaatit ja paprika viipaleiksi.
3.Lado uunivuokaan limittäin leikkeet sekä vuohenjuusto-, paprika- ja tomaattiviipaleet ja ripottele mausteet pinnalle.
4.Lisää ruokakerma ja kypsennä uunissa 175 asteessa noin 30 minuuttia. 

Käytii eilen Rossossa syömässä, söin (yllättäen) kanaa kera vuohenjuuston, mutta kyllä tämä melkeestään on parempaa ;)

Namnamnam. Uusi suosikki, vaikkei Ville kauheesti tainu tästä innostua ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti