Joku ehkä muistaakin sen, Villessä ehkä jopa hieman kauhua herättäneen, vihreän muussin jota kokeilin tuossa jokunen aika sitten. Siinä oli käytetty pelkästään parsa- ja kukkakaalia, ja vaikka se ihan ok olikin, en silti ihan täysin lämmennyt sille. Nyt sitten kalapalat taas kaipasivat eväsrasiaan kaverikseen muussia, ja päätin kokeilla kaalimuussia uudelleen, tällä kertaa tosin en pelkästään kaalista.
Lopputulos ei ihan niin myrkynvihreä, ja maultaan paljon mieluisampi. Heitin siis kattilaan vähän kaikkea mitä vihanneslokerosta löytyi; porkkanaa, kukkakaalia, perunaa ja parsakaalia. Kukkakaali ei kuitenkaan kuulu lempparikasviksiini, joten nuo muut ainekset (luonnollisesti) kivasti miedontavat sen makua. Tätä teen toistekin! Tai itseasiassa tein jo, heti seuraavana päivänä uuden satsin :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti