maanantai 21. toukokuuta 2012

Tyylilyyli ja pikkuisen kuulumisia

Hiphei! 

Eilinen päivä tuntui ihan mielettömän pitkältä. Heräsin suht ajoissa ja aamupäivän köllin pihalla. Tulin sisällä käymään ajatellen kellon olevan varmaan jo jotain viiden pintaa ni se oli yksi! Odottavan aika on pitkä. Sinänsä ei haittais yhtään et ihanan aurinkoiset vapaapäivät matelisivat kohti iltaa, mutta kun se Yara oli mielessä koko ajan ja toivoi että arki koittaisi mahdollisimman pian. Tänään sitten heti kun eläinsairaala aukesi varasin ajan ja aamupäivällä käytiin tutkittavana. Neurologinen status ja perustutkimukset ja labrat ok, eli mitään ei löytynyt. Nyt sitten seurataan ja jos moinen jatkuu niin lähete Vantaalle Aistiin. Toivotaan että sinne ei tarvis mennä :) Tilasin nyt Yaralle hierojan, mietin että mistähän kaukaa semmoinen löytyy ni ihan tässä meidän kulmilla on yksi :D Toiveikkain mielin sinne nyt sitten perjantaina. Naureskelin että itse en raaski hierottavaksi mennä vaikka niskat niin jumissa että päätä särkee, mutta pikkuinen pitää saada kuntoon ♥


Eilennä tosiaan nautiskelin auringon lämmöstä, ja nassuhan sen seurauksena nyt sitten vähän punoittaa. Tyhmä. Koskahan sitä oppisi että aurinkorasvaa PITÄÄ laittaa myös ihan tohon omalle pihalle? 

Jokohan muuten kesäkukkia uskaltaisi laittaa, vai vieläkö halla tekee tuhojaan? Kovasti tekisi jo mieli jotain värikästä istuttaa.. Ehkä viikonloppuna, kun mulla taas vapaata. On muuten neljä vapaata putkeen, ihanaa ♥

Hih, Villeä lukuunottamatta ( ;D ) kukaan harvoin kommentoi asujani (siis niiku livenä), mutta eilen äiti purskahti nauruun minut nähdessään. Niinpä ajattelin teillekin tämän kauniin asuni näyttää. 


Kai tätä täytyy vähän yrittää selitellä. Mekko oli ulkona päällä mutta illemmalla tuli sisällä vähän vilu, enkä enää jaksanut vaatteita alkaa vaihtamaan vaan vetäisin ensimmäisen käteen osuvan pitkähihaisen päälle. Joten tämä on tulos. Nättiä.

Samaan syssyyn voisin tunnustaa tämän toisen mokan, lauantailta. Menin aamupäivänä sinne jumpalle, ja jumpan jälkeen oli tarkoitus kaupungille suunnata. 


Kotoa lähtiessä olinkin sitten näin tyylikkäästi pukeutunut, mutta vannon että jumpalta  lähtiessä sukat jäi jumppakassiin ja housut vaihtuivat farkkuihin! Ensin harkitsin laittavani korkkarit, mutta tuumin että se olisi jo ollut liikaa.. ;)

Voitteko muuten kuvitella, että vaikka olin päättänyt että nyt ostellaan Maisulle kaikkea ihanaa niin mitään ei löytynyt. Tai no jotain sentään löytyi, ostin vihdoin ja viimein itselleni Sinkkuelämää dvd-boxin :) 


Mutta siinä ne hankinnat sitten olikin. Kotiin ei tullut pinkkiä tai valkoista jakkua, pitsistä toppia tai muutakaan mistä olen viime päivinä haaveillut.. Uusintakierros lähipäivinä?

7 kommenttia:

  1. Mistä sä tuon Sinkkuelämää-boxin kaappasit ja mitähän se maksoi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anttilaan oli muutama kipale tullu ja kotiin lähti n 50 eurolla. Päivä ostamisen jälkeen huomasin että netanttilassa oli tarjouksessa kympin halvemmalla, tosin postareillahan se ois sit ollu melkee sama.. Ellei sama tarjous ole voimassa kaupassakin, mut sitä en viitti selvittää ettei ala vituttaa :D On siitä nyt pari vuotta haaveiltu joten kymppi sinne tänne ;)

      Poista
    2. Huikean hyvä hinta entisiin verrattuna! Måste ha! Netanttilasta jo loppu, mutta nyt metsästän muuta kautta. Cdon.comista näyttäisi löytyvän. JEE! :)

      Poista
  2. Ähähähääää XD Vähänkö sä oot ollut upea ;) Pakko kyllä myöntää, että mun päältä löytyy myös välillä mitä ihmeellisimpiä asukokonaisuuksia ja sellasit ihanat rakkaat vihreät löllärit, joita Niksu vihaa :D

    Aisti on kyllä todella hyvä paikka, mikäli teidän sinne pitää lähteä. Toisaalta onni, että mitään ei löytynyt, mutta toisaalta se taas jättää aukon, että mistä moinen olo Yaralla johtui. Jännä juttu on myös tällä. Koiren eteen tekee todellakin mitä vaan, mutta en mäkään hierojalle oo ite päässyt :D Mut mitä me ei noittenn rakkaitten karvapyllyjemme vuoksi tekisi.

    Ja miten se onkaan useasti niin, ku vartavasten lähtee shoppailee, nii mitää ei löydykään? Mulle käy kovin useasti niin. Mä voin tulla sun kans kattelee SATCia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ;D

      Millä asioilla ootte Aistissa käyny, vai onks se teidän normi eläinlääkäri? Toivottavasti ei kuiten sinne tarvis lähtä, mul on nyt aika suuret toiveet tuon hieronnan suhteen..

      Poista
    2. Ei oo meidän normilääkäri, vaan paikka tuli tutuksi, kun ennempää asuin siinä aika lähellä. Meidän ei onneksi ole koskaan tarvinnut käydä siellä, mutta monet tutut koiraihmiset ovat sitä paikkaa kehuneet.
      Mä pidän kans hirveesti peukkuja, et se hieronta olis toimiva ♥ Miten Yara muuten nyt on voinut?

      Poista
    3. Hyvin muuten, mutta liikkuminen välillä kovin kankeaa ja horjuvaa, etenkin levon jälkeen ja siitä olenkin ajatellut että ehkä se hieronta voisi oikeasti olla hyväksi. Mutta ruoka maistuu ja muutenkin virkeä ja innostunut asioista kuten ennenkin.

      Poista