tiistai 7. elokuuta 2012

Kesäloman hankintoja

Reilu kolme viikkoa lomailua takana ja kaupoilla olisi voinut käydä vaikka joka päivä ;) Mutta enpäs käynyt (luojan kiitos), ja muutenkin ostoksia on tullut tehtyä melko maltillisesti :) Joitain olenkin täällä jo esitellyt, mutta tässä nämä viimeisimmät.

Helsingissä shoppailtiin vain yhtenä päivänä, ja tässä sen reissun ostossaalis.


Stadiumista innostuin ostamaan uikkeja, kun aletuotteista oli vielä lisäalennusta (max -50%) sen mukaan monta ale-tuotetta osti, joten bikinien osille ei jäänyt montaa euroa hintaa. Olisi voinut ostaa vaikka enemmänkin, mutta vasta jälkeenpäin tajusin kuinka halvaksi nämä oikein tulikaan ;) Ostin pelkkiä yläosia sillä ajattelin näiden käyvän mustan alaosan kanssa, mutta tietysti olisi voinut vaikka yhden mustan alaosankin ostaa...

Myös shortsihaalari on stadiumista, koti- ja rantavaatteeksi.


Vero Modasta löytyi muutama toppi ja Cubuksesta ihanan värinen neule.


Myös alaosastoon löytyi uutta vaatetta, hame Vero Modasta ja housut Cubuksesta. On muuten ekat ostokseni Cubukselta, toivottavasti on hyviä. Ja jos on, niin kohta kun meilläkin on täällä Cubus niin käyn siellä alvariinsa ;)

 
Ikeasta löytyi vähän keittiötarvikkeita, roskis kuistille, koruille kerrosvati ja tytöille rotta. Plus olkkariin uudet verhot, jotka näette heti kunhan saan olkkarin kuvauskuntoon :S


Näiden lisäksi tein löytöjä myös ystävien hylkäämistä vaatteista ;)  Jakkua, paitaa, neuletta, hametta..


Pari viikkoa sitten menin myös tekemään sen Hennesin syystilauksen, jonka kanssa mun piti vielä odotella :D Mutta tähän on mielestäni varsin hyvä syy, nimittäis aleen oli tullut mekko jota en normaalihintaisena viitsinyt ostaa, ja tovin oli ettei alessakaan oikeaa kokoa ollut, joten heti kun sen sieltä bongasin lähti tilaus menemään. Sovituksessa kävi muutakin, mutta näin vähäiseksi jäi kotiin jäävä osuus. Ja näistäkin tuo takki on sellainen jota vielä mietiskelen..


Tänäänkin olen jo ehtinyt hankintoja tekemään, ruokaostosten lomassa Prismasta :D 



Pitsin ihanuus tuntuu jatkuvan syksyä (byääh!) kohti mentäessäkin, eikä sitä tarvitse edes olla paljoa kun jo ollaan näpläämässä ;)

Hmm..Yllättävän paljon tummansinistä, aikaisemmin en ole omistanut kuin yhdet housut, ja nekin tämän kesän hankintoja. Siinäkö syksyn väri-innostukseni?

4 kommenttia:

  1. Onpa kivoja ostoksia, mutta erityisesti tuo musta pitsipaita!! <3 Ihana! Oliko se siis Prismasta? Täytyy kyllä itsekin käydä tsekkaamssa Prisma, näyttää niin kivalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Prismasta juu :) (Pitsiä tosiaan vaan tuossa helmassa, jos näistä laadukkaista kuvista saa sen käsityksen että olisi kokonaan pitsinen ;D )

      Poista
  2. Voi mitä kaikkea ihanaa oletkaan ostanut! Tuo Vero Modan hame kyllä on ihana, pitäisiköhän itsekin käydä kurkkimassa ;) Ja just tänään postiluukuun oli tipahtanut Hennesille -10% ale, pitäisköhän sieltäkin tilata? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös ;) Tuo hame on kyllä kiva, niitä oli mustiakin (ja punaisia ♥ ) ja mikäli tämä osoittautuu hyväksi käytössä ni täytyy kyllä käydä nappaamassa se mustakin kotiin.
      Ai nytkö se ale-lappu on tullut, arvasin että kohta se tulee, mutta en malttanut odottaa :D

      Poista