maanantai 30. heinäkuuta 2012

Viikon liikunnat (selitykset)

No ni, tässä tämä viivaviikko :D 
Loman piikkiin ;)
Vähän semmoinen fiilis että tästä viikosta tulee samanlainen, mutta tsempataan sitten taas seuraavalla :)

MA: Bodypump 1h
TI: - (kesäkynnet)
KE: - (huvipuistossa kiertelyä mooonta tuntia ;))
TO: - (piti mennä pumpii mut tulikin iskä tekee terassia)
PE: minilenkki (mökillä)
LA: lenkki 30min
SU: - 

weheartit.com

sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Nellyä ja kynsiä

Alkuviikosta sain paketin Nellyltä. 


Todella harvoin sieltä mitään tilaan, ja silloinkin kun olen tilannut niin lähes poikkeuksetta palautukseen on mennyt. Mutta nyt kävi toisin. Luomiväripaletti on ihan kiva ja käytössäkin ihan toimivan tuntuinen, hyvin kesti huvipuistopäivänkin :) Mutta tuo mytty, oh. Tykästyin kovasti alesta löytämääni mekkoon, ihana malli ja ihana väri. Harmi että ne kesän häät ehti jo olla :)  Kuvia mekosta päällä laitan jahka joskus saan moista aikaiseksi ;)


Tässäpä samalla vilautus ihanista kesäkynsistä, jotka ihana Jennaliini kävi mulle täällä meillä kotona laittamassa ♥  


Paha vaan että näihin taitaa jäädä koukkuun ;)
 
Ehdin jo tuumailla että moiset välineet vois olla itselläkin kivat, mutta tulin (ainakin toistaiseksi) järkiini ja totesin ettei mun tarvi omistaa ihan kaikkea mikä saattaisi olla kivaa..

perjantai 27. heinäkuuta 2012

toimiva hyttyskarkote

Tuli tässä nilkkoja raapiessani mieleen et on pitänyt vinkata teille tästä toimivasta (tuoksuttomasta!!) hyttyskarkotteesta, kun alkukesästä sellaisen satuin löytämään.
Toimii kunhan vaan muistaisi käyttää ;)


torstai 26. heinäkuuta 2012

Hurvittelua

Heipat riippukeinusta!
Ei voi sanoa että aurinko paistaisi mutta ihanan lämmin on, tosin varmaan ukkosta taas liikenteessä kun niin hautovaa :/.

Tänään illalla olen lähdössä mökille ja ensi viikon alun vietän helsingissä :) Alkaakin tämä kotona oleilu jo riittämään ;) 

vähän saattoi jännittää. minua siis.
 Eilinen kesäretki oli oikein onnistunut ja oli ihana päivä. Oltiin siis huvipuistossa :) Olin ajatellut että mennään sinne toviksi ihan vaan kiertelemään tyttöjen kanssa, mutta Ville ehdottikin että pyydetään sen siskon mukulat mukaan, joten meillä vierähtikin siellä useampikin tunti :) Tarkoitus oli että lapset kiertelee laitteet ja me pyöritään koirien kanssa mukana, totuttamassa niitä hälyyn ja ihmisten vilinään. Ollaan nimittäin ihan hävyttömän vähän käyty niiden kanssa yhtään missään, sillä vaikka täällä missä asutaan menisi keskustaan niin aika rauhassa saa kävellä :D Lopulta kuiten kävin itsekin yhdessä laitteessa pyörimässä kun ei lapsilla pituus riittänyt mennä omineen. Lisää pyöritystä saan sitten parin viikon päästä kun työpaikka tarjoaa huvipuistopäivän :) Sitten kyllä aion käydä useammassakin vempaimessa, niin kivalta se näytti. Tosin, ihan kaikkiin en taida uskaltaa mennä jo ihan vaan oksentamisvaaran vuoksi :D Miten sitä nuorempana onkin uskaltanut mennä vaikka mihin pyörityksiin, nyt melkein tuli paha olo pelkästä katsomisesta :D

ja vähän jännitti yaraakin

Koiratkin oli uskomattoman nätisti mukana, ihan yllätyin miten hyvin meni. Olin ihan varma että ainakin Yara räksyttää joka ikisen lapsen mutta kertaakaan ei tainnut sitä tehdä. Eikä juurikaan edes pelännyt niitä laitteita vaikka pitivät jos jonkinlaista kolinaa, suhinaa ja rytinää. Ja tokihan lapsien piti päästä neitejä silittämään, tietysti, onhan ne niin söpöjä ;)

Päivän menu:

koirien välipala ;)

Tulipahan muuten vedettyä kunnon sokeriähkyt, pehmistä, hattaraa, karkkia..huh. Mutta sehän kuuluu asiaan :) Koskakohan viimeeksi olen hattaraa edes syönyt.. Eikä taas vähään aikaan tarvi syödäkkään :D

kotimatkalla vähän väsytti
 Siskonlapset tuli meille vielä yöksikin, ja ennen nukkumaanmenoa katsottiin Kung Fu Panda. Olen nähnyt leffan parikin kertaa, mutta aina vaan se oli yhtä viihdyttävä ;) 
Kyllä muuten oli väsynyttä porukkaa illalla! ;) Ja me kaksi vanhinta ollaan koko tämäkin päivä oltu ihan naatteja, rankkoja tommoset reissut :D  (Onneksi mulla on buzzador-kokeilussa Viaplay, löytyi nappuloille sieltä viihdettä aamupäiväksi ja me vanhukset saatiin hetki huilia sohvalla ;) )


Nyt pitäisi laittaa kamoja kasaan, neidit takapenkille ja auton nokka kohti mökkiä.
Uskaltaiskohan uimaan..

keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Kesäretki

Meidän poppoo on lähdössä pienelle kesäretkelle :) Saa nähä mitä tulee, neidit ei kauhean paljoa ole ihmisvilinään tottuneet, vielä kun kohteemme todennäköisesti vilisee lapsia.. Toivottavasti ainakin nuo harmaat pilvet osaavat kiertää meidät kaukaa!

tiistai 24. heinäkuuta 2012

Iso, isompi, JUMBO

Kauan sitä metsästin ja viimein kun löysin ja sain kotiini olin hiukkasen hämmästynyt että se olikin niin iso. Vaikka pitäisihän se nyt nimestäkin jo päätellä, Remington Pearl Pro -Jumbokiharrin. Kerran olen sitä nyt kokeillut enkä ihan tiedä onko se sitä mitä kuvittelin. Tai onko mun hiukset ihan sitä mille se on tarkoitettu :D Pitää nyt vaan harjoitella käyttöä, ja ehkä joku ammattitaitoinen joskus voisi mulle sillä kampauksen loihtia niin näen mihin sillä pystyy ;) 


Mulla lojuu laatikoissa ihan hirvee kasa kaikenlaisia tukkahärveleitä, aina pitää kaikkea saada ja melkein kaikki jää käyttämättä. Arkena en pahemmin jaksa (lue: osaa) hiuksille mitään tehdä, juhliin laitan ne perus kikkarat (kun muutakaan en osaa). Plaah. 

Pitäis pitää joku tukkaviikko niin ehkä olis edes joskus jotain muuta kuin hätäponnari.
 
pitkään jatkunut harmaa sää voi aiheuttaa mökkihöperyyttä.

maanantai 23. heinäkuuta 2012

Viikon liikunnat

Ajattelin minäkin alkaa julkaisemaan viikon liikuntasaldon, jospa se vaikka motivoisi liikkumaan enempi, normaalisti kun saattaa mennä viikko tai vähän toistakin etten juuri evääni liikauta :S. Ja voin kyllä luvata että pelkkää viivaa tullaan täälläkin näkemään ;) 
Mutta tässäpä siis viime viikon liikunnat.. 

MA -
TI lenkki 30min
KE lenkki 30min
TO bodypump 1h, (nurmikon leikkuu 1h)
PE lenkki 45min
LA bodypump 1h
SU lenkki 45min

Enpä voi sanoa olevani kovin tyytyväinen tähän, mutta pakko tunnustaa että on tämä paljon enemmän kuin esim edellisellä viikolla. Tästä on hyvä jatkaa!

weheartit.com

sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Onnistunut kauppareissu

Ruokakaupassa käynnin voisi kuvailla erityisen onnistuneeksi mikäli kotona ostoskasseista voi purkaa

♥herkkuja
♥jotain kivaa kotiin
♥jotain kivaa itselle


Onnistunut reissu tänään siis :)  (ja siis muistin mä sitä ruokaakin ostaa ;))
Viltti oli alennuksessa kolme euroa joten nappasin sen tuohon meidän terassille.Tänäänkin olisi riippukeinussa kölliessä vilttiä kaivannut, joten ei edes tarvitse syysmyrskyjä odotella jotta tämä käyttöön pääsisi. Pöh. Tuoleihin olen ostanut tumman lilat pehmusteet (plus pari mustaa oli ennestään) joten ajattelin että tämä pinkki käy kivasti niiden kanssa :) Kannatti nekin (siis pehmusteet) jättää alkukesästä ostamatta, alennusmyynneissä oli vielä vaikka kuinka jäljellä ja puoleen hintaan. Samaten kun eilen ostin meille kroketin, kesäpelit -40% :)

Kengätkin oli alessa. Kuinkahan monet kiilasandaalit pitää ostaa ennenkuin ne hyvät löytyy. Nämä taitaa nyt olla nro 3, toivottavasti ei tarvi nelosia ostaa :) Tosin, näihinkin pitää tehdä lisäreikiä tuohon remmiin, joten ihan heti ei käyttöön pääse :/

lauantai 21. heinäkuuta 2012

Rankka päivä

Eilennä oli loman ensimmäinen aurinkoinen päivä. 
Aloitin sen reippaasti, mattopyykillä.

Ja loppupäivän vietinkin uudessa lempipaikassani, riippumatossa. (ihaillen puhdasta mattoa ;) )

Välillä piti tietysti syödä. Nam tortilloja. 
Uusi herkkulisuke tortillojen väliin: paistettua sipulia ja paprikaa ja loraus makeaa chilikastiketta.

Plus paljon muuta, jotta syöminen olisi mahdollisimman sotkuista.

Välillä piti tietysti myös vilvoitella.

Ja herkutella.

Jäätelönsyöjällä riittää aina kavereita ♥

Oho, meni koko purkki. Mutta täytynee sanoa että ei ollut kokonainen purkki kun aloitettiin ;) 

torstai 19. heinäkuuta 2012

Outo tilanne H&M.comissa

Eilen oli sähköpostiin tupsahtanut viesti Hennesin syystuotteiden rantautumisesta nettiputiikkiin. Tänään nyt sitten aamuni ratoksi ajattelin käydä kurkkaamassa mitä kaikkea kivaa siellä olisi tarjolla. Ja tiedättekö, ei yht ainoaa sellaista, mistä olisi tullut fiilis että tuo on pakko tilata! Ja hyvin vähän muutenkaan mitään kiinnostavaa, pari juttua jotka sitten joskus laitan tilaukseen, mutta vielä en viitsinyt. Todella outoa mun kohdalla ;D

Tässä tämä hurja saalis jonka ehkä voisin tilata..

Eilennä puolestaan hain Anttilasta NetAnttilan kautta tilaamani paketin. Olen jo tovin metsästänyt Remingtonin paksumpaa kiharrinta, mutta kun sitä ei mistään löytynyt tilasin netistä. Samalla tilaukseen meni tietysti vähän muutakin. Uusi puhelimeni on sellainen halko ettei sille ole meinannut löytyä tarpeeksi isoa suojapussia, NetAnttilasta sekin sitten löytyi. Ja tuo musta kasa on semmoinen superrento pusero alennuksesta, kunnon turvotuksen peitto-pusero ;)

 
Netanttilasta tilattaessa postarit on 6,90€ jos toimitus postiin, mutta Anttilaan paketin saa ilmaiseksi. Onneksi huomasin tämän niin ei tullut turhia lisäkustannuksia :)

Anttilareissulla oli Ville mukana, joten sain ostettua yhden jutun jota olen käynyt katselemassa mutten ole jaksanut alkaa raahaamaan kassalle ja autoon, sillä tiesin etten selviä siitä mitenkään tyylikkäästi :D


Jepjep. Ville epäili että käyttämättä jää, saa nähä onko oikeassa :D :D

Aamulla näytti taas ankean harmaalta, mutta nyt näyttää kirkastuvan :) Ehkä pääsee jopa nauttimaan auringosta tänään :) Onhan sitä jo saanutkin sateissa kärvistellä ihan riittävästi yhdelle lomalle ;)


Hih, toissailtana sain taas olla iloinen että olin aikanaan päätynyt lyhytkarvaiseen rotuun. Tämä oikeasti lähes valkoinen koira oli varsinainen näky hetken ulkona touhuttuaan :D 
Normaalisti karvaturri näyttää tältä.

tiistai 17. heinäkuuta 2012

Pieni porkkana, iso ilo

Porkkanapenkki kaipasi jälleen harvennusta ja tällä kertaa sieltä sai nostaa jopa ihan syömäkelpoisia pikkuporkkanoita! ;) Namskis.


Heh, tänään on satanut yllättävän vähän. Päästiin jopa lenkillä käymään tyttöjen kanssa. Postilaatikostakin löytyi Kuntoplussan tilaajalahjana tullut juoksukello, mutta vähän on vielä hakusessa sen käyttö (en tajuu), joten vielä en kuiten sitä päässyt testaamaan.
Illalla olisi tarkoitus mennä kesäteatteriin, toivotaan siis ettei poikkeuksellisen vähäsateinen päivä kostaudu illalla...

maanantai 16. heinäkuuta 2012

Lomalla viimeinkin

Hui, ulkona jyrisee. Ja vettä tietysti tulee kaatamalla. Vähän tekisi mieli manailla että kesälomalla ja tämmöset säät, mutta ei nyt heti alkumetreillä lannistuta ;)

Viikonloppu meni rattoisasti Satun seurassa, lauantaina oltiin festareilla ja vaikka pienen hetken vähän sateli (oltiin varauduttu sadetakein, jes!) niin oli kiva ilta :) Villekään ei ollut viikonloppuna kotosalla niin saatiin olla ihan tyttöjen kesken :) Syötyä tuli luonnollisesti ihan liikaa, eilen illalla kun menin jumpalle niin tiukkaa teki että sai kengät solmittua kiinni ku maha otti vastaan :D Jumpasta kuiten selvisin hengissä ja ilman yrjöjä ;).



Tänään olenkin sitten saanut laitettua mansikat pakkaseen, jotain hyvää kurjissa keleissäkin. Aurinkoisella säällä ei oikein viitsisi tehä muuta kuin löhöillä auringossa, tai korkeintaan jotain pihahommia. Heh, edellistä lausetta kirjoittaessani jysähti niin että taisin pompata sohvasta irti. Ja niin kyllä pelästyivät koiratkin. Hitsiläinen, en kyllä tykkää ukonilmasta yhtään, etenkin kun oon yksin kotona :S
 
ihan vaan muutaman saatoin syödäkin ;)
Jokunen tunti sitten oli pieni sateeton hetki, joten kuvailin vaihteeksi päivän kauppareissu/mansikanhaku -asuni. Eihän tuossa mitään kummallista ole, niiku ei mulla oikeestaan koskaan ;) , mutta hyvin siinä viihdyin. Molemmat tämän kesän ale-hankintoja, housut Henkkamaukan ja neule Vero Modan.


Neuleen kivana yksityiskohtana rusetti ja napit niskassa :)


Nyt taidan kömpiä viltin alle lueskelemaan, jahka täällä hämärässä mitään pystyy lukemaan. Mieluummin kömpisin riippukeinuun (jonka vihdoin sain perjantaina ostettua) kera kirjan, mutta ehkä tässä loman aikana vielä sinnekin ehtii :)