perjantai 25. huhtikuuta 2014

Päiviä

Sanon tämän varmaan joka kerta kun tänne jotain kirjoitan mutta sanon taas - aika, se kiitää. Tänään on jo perjantai mutta tuntuu että ois tyyliin joku keskiviikko. Tekemisten piikkiin sitä ei kyllä voi tällä kertaa laittaa, sillä juuri mitään ihmeellistä ei oo tehty. Oltu kotona vaan, auringosta nauttien.

Lauantaina käytiin Aatun kanssa erään neidin yksvuotissynttäreillä, ja tajusin että ihan kohtahan se on meilläkin moiset kekkerit :) Suunnitelmia onkin vähän jo tehty ;) Mutta ensin on vielä nuo kummipojan synttärit, ja jotain erityistä haluaisin lahjaksi keksiä. Ideoita?

Sunnuntaina sain viettää melkein koko päivän ihan omissa oloissani. Pojat lähti heti aamupuuron jälkeen mökillä käymään ja minä jäin tyttöjen kanssa kotiin. Heti alkuun imuroin ja sitten istahdin koneelle. Ja istuin ja istuin. Välillä katsoin ikkunasta että onpa ihan mahtava ilma ulkona! Ja jatkoin surffailua. Ja söin suklaata -joulusta on vielä muutamia spessuja jäljellä ;). Että näin tehokasta ;) Neljältä sitten sain kammettua itseni ylös, luovuin yöppäristä ja menin ulos ihmettelemään ihanaa kevätsäätä. Innostuin siinä sitten käymään varaston kimppuun, tyhjensin sen nimittäin tuohon kuistille. Ihanaa, näinköhän ne on siinä vielä juhannuksena. Ainakin viime syksyn jäljiltä on kaikenmaailman pihajutut letkuista kukkaruukkuihin viettäneet talven mukavasti prikulleen siinä mihin niitä silloin keräilin, keskellä kuistia. Onpahan nyt helppo taas ottaa takaisin käyttöön ;)


Tällä viikolla alkoi kirppis, se ois taas kuukauden päivät yhtä roinan kuskaamista, toivottavasti ei kaikkea tarvi takaisin päin tuoda. Edelliseltä kirppiskerralta oli monta laatikollista varastossa odottamassa, mutta niiden lisäksi löytyi kaapeista taas vaikka ja mitä, josta vihdoin raaskii luopua. Paljonhan tuonne vielä jääkin sellaistakin mitä ei ole käyttänyt vuosiin, mutta katsotaan sitten taas ensi kerralla :D Ihan mukavasti on kyllä jo menny muutamassa päivässä, vaikka hassusti sitä ei jotenkaan yhtään hahmota että mitä ihmettä siitä pöydästä nyt muka puuttuu, onneksi saldo kuiten kasvaa :)Me ollaan nyt päivittäin kävelyjen lisäksi oltu tuossa omalla pihalla ulkoilemassa. Aatu vaan ei ihan hirveesti tuolla maassa viihdy, joten aika pikaisia on nämä ulkoilut. Välillä saattaa lyhyitä matkoja kontata, mutta yleensä istuu hievahtamatta justiinsa siinä mihin on laskettu. Etelässä hää kyllä liikkui ulkonakin, joten voisko noi vaatteet sitten olla syynä? Vai onko maa vielä niin kylmä.. Ollaankin nyt otettu sellainen muovitettu huopa alustaksi jolla Aatu voi olla, ja välillä äitikin. Mikäs siinä ollessa, pisamajahdissa. Vielä kun ois piknik-eväät korissa ni aijai.

ulkona on näääin kivaa ;)

Huomenna on tarkoitus mennä kaupoille - olkoon nämä ne viimeiset "turhake"-shoppailut ennenkö jostain taas tulee lisärahoja tukien lisäksi. Toisaalta toivon hyviä löytöjä, toisaalta olisi parempi että jää löydöt tekemättä :D

2 kommenttia:

 1. Voi arvaa vaan, kuinka innoissani mä olisin penkomassa teikäläisen kirppiskamoja!
  Mä olen taas sellainen siivooja, että mua niin ärsyttää, jos jokin jää kesken ja keskelle lattiaa/pihamaata. Mun on pakko sitten joko väsymyksissä sulloa ne takaisin piiloon sellaisenaan tai sitten aherran urakan loppuun asti.
  Voi teitä ihania <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh, mä pystyn niin hyvin sulkemaan kaiken kaaoksen pois mielestäni et voi mennä monta päivää ennenkö alan ees miettii et pitäsköhän noille tehä jotain :D Mut toisinaan on sit sellasia et ei kestä yhtään, pakko saada heti pois silmistä. Vois olla useemminkin niin ;D

   Poista