keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Aamujumihöpötyksiä

Kolme aika kamalaa yövuoroa takana, nyt pää ihan jumissa. En saanut oikein minkään yön jälkeen kunnolla nukutuksi, heräsin ensimmäisen kerran 11-12 aikaan ja heti alkoi kaikenlaisia ajatuksia pyörimään päässä ettei meinannut unta enää saada, ja sainkin sen jälkeen nukutuksi enää lyhyissä pätkissä. Onneksi ei sentään ollut sitä kellojenkääntöyötä valvottavana, se se vasta kamala olisi ollutkin :S Olin ajatellut töissä kirjoitella joitain postauksia valmiiksi, mutta tämä uusi bloggeri ei siellä oikein kunnolla tykännyt toimia. Onneksi sentään sai luettua muiden blogeja, johan siellä olisi ollut kuolettavan tylsää jos ei mitään fiksua tekemistä olisi ollut tarjolla. Meillä yöt siis pääsääntösesti superrauhallisia joten aikaa surffailulle on..

Aika vähin ostoksin selvisin tällä kertaa, onneksi ;) pitäisi vähän opetella säästämään muihin juttuihin.. Ellokselta hyödynsin kaikkiin tuotteisiin käyvän -20% alen ja tilasin parit urheiluliivit sovitukseen sekä Villelle parit kauluspaidat, joulukuussa olevia häitä ajatellen. En myöskään voinut olla hyödyntämättä Nellyn tarjoamaa kymmenen euron alennusta, etenkään kun törmäsin Reetan blogissa näihin ihaniin pitsimekkoihin. Tilasin siis mustan ja sinisen, mutta toinen LÄHTEE sovituksen jälkeen takaisin.


Voisinkin tässä samalla esitellä nuo muutamat partylite ostokset, jokunen viikko sitten olin kutsuilla. Olen näitä Perhesiteitä katsellut jo monet kerrat mutta en ole raaskinut ostaa. Nyt oli nämä matalat tarjouksessa joten äkkiä mulle ne, ennenkuin loppuvat. Olisin huolinut korkean ja matalan, mutta korkeat oli jo loppuneet. Kynttilät on ensimmäiset mitkä käteen osuivat, tarkoitus olisi kokeilla miten sellaiset suuret pyöreät kynttilät noihin kävisi..


Lisäksi ostin myöskin jo pitkään himoinneeni huonetuoksun. Laitoin sen vessaan, mutta meillä kun tuo vessan ovi on aina auki niin ihanasti tulee tuoksua koko asuntoon (eikä tikkujakaan ole kuin muutama). Merisuola & ajopuu oli tuoksun nimi, ihan täydellinen! On mulla aikasemminkin ollu vastaavia huonetuoksuöljyjä, jotain halpisjuttuja joissa tuoksu on kestänyt sen kuukauden. Oletan että tässä kestää pidempää..



Ulkona näköjään taas satelee lunta, voi kökkö. Vaikka onhan se kaunista, ja ihanaa kun on valoisampaa, niin vähänkö saadaan "nauttia" kauan tuosta lumesta mikäli tuo jo maahan jää..

Nyt kehittämään jotain aamupalaa, masu huutaa ruokaa!


7 kommenttia:

  1. Onpas kivan näköiset mekot - täytyy käydä vilkaisemassa :)
    Ja lumi on tehnyt ihanan valoisaa ulos (vaikka ei se lumi muuten niin ihanaa ole..) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa olla varovainen siellä, voi muutakin päätyä ostoskoriin ;) Nii, juuri muuta hyvää tuossa lumessa ei olekaan, etenkin nyt kun se on lähes pelkkää loskaa!!

      Poista
  2. Haha, ootko ihan VARMA, että maltat laittaa toisen mekon takaisin sovituksen jälkeen? ;)

    Ihania nuo Partyliten jutut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Hieman kyllä epäilin itsekin kun kirjoitin tuota mutta täytyy yrittää :D

      Poista
  3. No sähän selvisit sit pienillä ostoksilla Nellyltä :D Mun pitäis ottaa susta kyllä mallia! Tänäänkin tupsahti ohittamaton tarjous Yvesiltä. Mihin mä oikein joudun näitten ostoksieni kanssa? :O :D

    Voi miten hyvin nuo perhesiteet-somisteet näyttääkin sopivan teille! En mäkään kyllä raaski juur mitään ostaa täyshintaisena vaan aina odottelen aleja. Tästä syystä mä jäänkin aina monesta paitsi. Mä tykkään kans hirmuisesti noista huonetuoksuista ja ne tosiaan tuoksuu kovaa ihan muutamallakin tikulla. Kestosta en valitettavasti osaa vielä sanoa mitään, kun mä en ole kotona vielä edes ottanut sitä käyttöön :o Odotan vaan koko ajan seitä vessa remppaa. Se on kohta, kohta! :) jee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tiedätkö en edes muita katsellut! Klikkasin Reetalta suoralla linkillä noihin mekkoihin ja visusti pysyin niissä :D Lopputulos voisi olla kovasti erilainen mikäli olisin siitä lipsunut.

      Toivottavasti nuo muutama tikku riittää loppuun asti, Dana nimittäin löysi ylijäänneet.. :D

      Koska teidän remppa alkaa? Tuleeko mitään suunnitelmia ennakkoon näytille? ;)

      Poista
    2. Joo, ajattelin kyllä pistää vähän suunnitelmia näytille, kunhan taas vaan inspiroidun sillä paintilla leikkimiseen. Ne kollaasien teot kun ei ole mulle niin helppoja :D Ja toisekseen, miksi netissä ei voi olla paremmin laattavalikoimaa esillä?

      Hei, jos tikut tuntuu loppuvan kesken, niin hihkase vaan mulle, täältä löytyy :)

      Poista