keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Päivän sekalaiset

Jotain tekisi mieli kirjoitella ja juttuja olisi se sata ja yksi, mutta mistään ei saa kokonaista postausta aikaiseksi. Niinpä taas kaikki samaan sekasoppaan.

Koirilla on kumma kyky löytää kaikenlaisia ihanan tuoksuisia madonraatoja ja ties mitä pihalta ja pyöriskellä niissä oikein antaumuksella, meidän iloksi. Joka päivä kun ei pesullekaan voi viedä niin ostinkin tänään tytöille ihan oman "dödön", jolla pitäisi saada pahat hajut turkista pois. Myyjä suositteli hieman kosteaa rättiä plus tätä, jospa toimisi ja saisi taas raikkaantuoksuisia unikavereita.


Se on kesä ja helteen ny. Ja turvotukset! Olenkin ollut tyytyväinen kun ei turvotuksia ole tullut, kunnes sitten eilen.. Jalkaterät oli pulleat kuin mitkä, ja kengät tosi epämukavat.. Onneksi on kesä, niin voi pitää sandaaleja :) Tai olla kokonaan ilman kenkiä, saati sukkia :)


Turvotuksista huolimatta en valita, vaan nautin lämmöstä. Jo ihan senkin takia että on päässyt käyttämään hameita. Löysin Hennesin normiosastolta ihania hameita, joissa on superleveä resorivyötärö. Joka näköjään kivasti näkyy puseron läpi :D Menee nyt mahan kanssa ja sitten ilmankin, jej. Harmi ettei ollut muita kivoja värejä, mustan ja tuon viininpunaisen ostin ja kovassa käytössä ovat jo olleet. Ainut vaan että kylille lähtiessä pitää muistaa laittaa shortsit alle, kovin on tuulessa hulmuavat helmat :D

Eilen käytiin tutustumassa synnärillä, voi miten ankealta näytti. Toivon vaan niiiin kovasti että pääsen yhden hengen huoneeseen, ajatus huoneen jakamisesta yhden tai peräti kahden muun kanssa ei tunnu yhtään mukavalta. Plussana yhden hengen huoneissa olisi vielä oma vessa, muissa joutuu tyytymään käytävällä yhteisiin vessoihin ja suihkuun, iyh.

Katsokaas meidän keittiötä! Tai mitä siitä on jäljellä. Uusia kaappeja odotellessa.. :) Kokonaanhan ei keittiötä siis rempata, uuden kaapit vaan. Eikä nekään ole uudet vaan käytettynä ostetut :D Mutta olen niin iloinen että päästiin niistä vanhoista eroon :)
Viime Ikea-reissulla tein vain yhden (!!) heräteostoksen, bongasin juuri ennen kassoja jonkun hylkäämän ihanan tarjottimen ja nappasin mukaan. Olenkin kaipaillut tarjotinta jolla saa syömiset tuohon terassille vietyä, vaikkei matka pitkä olekaan :) Ja vitsit miten grillimakkara on hyvää!

Hain Uunon huoneeseen tänään pari verhokangasta sovitukseen. Vielä kun jaksaisi ripustaa ikkunaan niin näkisi kumpi parempi..


Ja tajusinpa tässä juuri että tästä päivästä lähtien en enää ole saikulla, vaan äippälomalla! Sen kunniaksi taas kerran päivän pallo :)


2 kommenttia:

 1. Kauheeta ku hokasin, et kommentointi on ihan unohtunut! :o Tuli semmoinen paniikinpoikanen :D

  Oi, te pistitte keittiön uusiksi, aika paljonkin :) Kiva nähdä sit lopputulos:)

  Meillä on muuten sama, Tare pyörii kuolleitten matojen yms. kaameiden hajujen päällä. Mikä niissä niin viehättää? Ei toista raaski koko ajan pestä. Mun pitäis varmaan kans metsästää tuollanen dödö koiralle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh, mäkin malttamattomana odottelen sitä lopputulosta, toivottavasti ennen juhannusta sen jo näkisi... Ja hommaa tuntuu tulevan koko ajan lisää, ihan pikkuremppa piti vaa olla.

   Meillä etenkin Dana vielä hilseilee niin herkästi, ni ei todellakaan viitsis koko ajan olla pesemässä. Mutta tietysti nyt sen jälkeen kun tuon oon ostan ei sille vielä ole tullu käyttöä, missä ne mädät madot nyt piileksii? :D

   Poista