perjantai 21. helmikuuta 2014

Ryppyjä ja makkaroita

Maanantaina pärähti tälle mammalle vuosi lisää ikää, ja liekö kiitos sen vai viikonlopun mässytysten kaivoin painot, jumppapallon ja kahvakuulan esiin. Ihan vaan hetken tein joitain lihaskuntojuttuja ja jo oli paikat kipeenä seuraavana päivänä! Hellou rapakunto. Viikonloppuna satuin myös katsomaan peiliin vähän lähemmin ja bongasin ainakin sata ryppyä silmäkulmista. Jospa taas hetken muistaisi käyttää sitä silmänympärysvoidettakin. Onneksi viimoisessa Livboxissa oli uusi tuubi, niin jos vaikka olisi tehokasta. Ei mitään ikäkriiseilyä, mut jospa ei nyt ihan rupsahtaisi ennen aikojaan ;) 

mamman muruset ♥ kuinka vaikea onkaan saada näistä onnistunutta yhteiskuvaa.. :D
Tällä viikolla tuli ensimmäisen kerran sellainen olo että olispa kiva lähteä tyttöjen kanssa vähän viihteelle. Tänään olisi ollut oiva tilaisuus lähteä katsomaan Pariisin kevättä, mutta huomenna on aamulla se uinti eikä raaskisi jättää toista kertaa väliin, joten joudun tuon keikan sitten skippaamaan. Mutta ehkäpä ensi viikolla, kun hiihtoloman takia on uinti peruttu? Saapa nähdä, vai viihdynkö sitten kuitenkin ihan vaan kotona. Mökille itseasiassa tekisi mieli, ole ollut siellä sitten Juhannuksen, mutta Ville ei oikein taida olla innokas lähtemään..
 Aatusta on tullut oikea tutkimusmatkailija, aluksi kun alkoi liikkumaan pysytteli pienellä alueella, mutta nyt saattaa olkkarissa ollessamme lähteä eteiseen ja keittiössä kun olimme meni tutkailemaan mitä viereisestä kodinhoitohuoneesta löytyy. Sen oikein huomaa koska bongaa jotain mielenkiintoista ja lähtee määrätietoisesti silmät kiiluen sitä kohden. Ja se voitonriemuinen hihkaisu ja hymy kun määränpään tavoittaa. Niin ihana seurata toisen touhuja ♥ Ja vielä tässä vaiheessa kun liikkuminen ei mitään hirveän vauhdikasta ole pysyy mammakin ihan hyvin perässä sulkemassa laatikoita ja siirtelemässä kiellettyjä tavaroita ulottumattomiin.

Mutta eipä pölistä nyt kummempia, tiskikone odottaa tyhjäystä ja kuivat pyykit paikoilleen pääsyä. Mutta Ville lahjoi mua uudella koneella niin jospa taas saisi vähän aktiivisemmin tännekin kirjoiteltua :) Mielessä ainakin on yks jos toinenkin postaus, jospa saisi nyt niitä naputeltua..

6 kommenttia:

  1. No myt nyt on hyvän näkönen sohva ;);) Näyttää myös kovin tutulta ;P
    Ja miten ihanan kuvan olet saanutkin napattua. Ja se kuvaaminen moisista kohteista on oikeasti tosi haastavaa!
    Ja ihan hurjan ihanaa myöhästä synttärionnea. Olisit vinkannut aiemmin, olis varppina tullut pakettia postissa <3 Pöh, sä kuitenkaan oo yhtään rypistynyt! Kuha luulet vaan <3
    Mua himmottais kans viettää tyttöjen ilta. Tanssijalkaa on vipattanut aivan liian kauan jo. En mä silti koskaa mihin lähe :P Eipä täällä meilläpäin oikein ole mitään kunnon paikkojakaan.
    Ja taas huokailen tuota tein Aatu hurmuria <3
    Jahas, minkäs koneen se isäntä oikein osti? :)

    Ihanaa viikonloppua murusille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, piti ihan käydä tarkistaas et mimmonen se teidän sohva onkaan ja juu, aika samalta näyttää :D :D
      Isäntä osti tämmösen ihan perus kannettavan, oiskohan ollu acerin ku en nyt mistään sitä nimeä löydä :D Vähän kyllä vaatii totuttelemista ku kuiten niin erilainen ku vanha koneeni..
      Viikonloppu olikin ihan maan mainio, toivottavasti teilläkin :) Kohtahan se on jo uusi :D

      Poista
  2. Myöhästyneet synttärionnittelut! :)

    VastaaPoista