Suolaisten muffinien perusohje
10-15 kpl
4 dl Myllyn Paras Erikoisvehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl leivinjauhetta
½ tl paprikajauhetta
1 tl yrtti- tai valkosipulisuolaa
1 rkl persiljaa tai muuta yrttiä
100 g kuutioitua kinkkua, kalkkunaleikettä, savukalaa tms.
100 g kasviksia pieninä kuutioina esim. paprika
100g juustoraastetta
2 dl kermamaitoa
2 munaa
½ dl öljyä tai juoksevaa rasvaa
Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää muut aineet sekaan. Lusikoi taikina muffinssivuokiin tai muffinssipellille ja paista 225-asteisen uunin keskitasolla 15-20 min.
(Resepti: Myllyn Paras Oy)
Helppoa kö mikä. Ja hyvää.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti