lauantai 7. syyskuuta 2013

Uudet tennarit

Pakkohan se oli vähän uutta vaatetta tilata syksyä varten, vaikka hyllyt tursuilevat yli muutenkin. Kirppari onneksi suunnitteilla, jospa edes muutaman käyttämättömän raaskisi laittaa kiertoon. Tietysti myös vaatehuoneen siivous ja vaatteiden viikkaus ennen hyllyyn laittoa voisi auttaa tuohon tursuiluun.. Mutta niin, mistäs muualtakaan niitä vaatteita olisin kuin hennesiltä.. Kotona kävi kaksi ihan valtavaa pakettia,  vähän taas nolotti niitä postista hakea kun muutama päivä vaan väliä. Ja vielä enemmän nolotti viedä niitä takaisin päin, melkein yhtä painavina kuin tullessa. Eli paljon paljon meni palautukseen, onneksi, mutta muutama jäi kotiinkin. Vilautan vaatejutut jahka vaihtoon joutuneet tulevat uudelle kierrokselle, mutta nämä mun uudet popot tulee jo tässä. Taas jotain jolle en aluksi lämmennyt yhtään mutta nyt mieli niitä haikaili - kiilakorkoiset tennarit :D Käyttöönkin on jo pari kertaa päässeet eikä ainakaan vielä ole tuntuneet yhtään pöllömmiltä jalassa :)

10 kommenttia:

 1. Ei hitsi, täällä ilmoittautuu myös yksi, kuka ei alkuun pitänyt noista sitten ollenkaan. Nyt pikkuhiljaa olen niitä kuitenkin alkanut himoitsemaan. Pakko ainakin käydä testaamassa. :))

  VastaaPoista
 2. Miulla on kans yhet kiilakorkotennarit ja en ensi oikee lämmenny idealle mut ne oli niin hienot niin ajattelin kokeilla ja oon tykänny! :)

  VastaaPoista
 3. Kauniit kengät :)
  Mukavaa lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Lauantai-ilta menikin mukavasti siivotessa ja leipoessa :D

   Poista
 4. Hih, sielläkin ollaan siis hurahdettu näihin ;D Toinen vihaaja rakastunut ilmoittautuu ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä, mitähän multa seuraavaksi löytyy.. Riemunkirjavat kukkahousut ja ylisuuri takki?

   Poista
  2. Tai sit se aikuisten potkuhaalari ;D Vai tykkäsitkö sä siitä jo?

   Poista
  3. Eiku joo, se se todennäköisemmin on :D mut vielä en kyl oo lämmenny juuri yhtään :D

   Poista