lauantai 11. maaliskuuta 2017

Ebay hankintoja kylppäriin

Pari vuotta sitten eksyin ensimmäisen kerran ebayn ihmeelliseen maailmaan. Olisi ehkä pitänyt pysyä kaukana, siellä kun tulee shoppailtua aika tiuhaan :D Sieltähän nimittäin löytyy ihan mitä vain, mitä kuvitella saattaa. Ja sellaista mitä ei edes ole osannut kuvitella. Ajattelinkin nyt listata muutamia suosikkeja tästä tilaushistorian varrelta. Sekä tietysti ne ei niin onnistuneet hankinnat.. Näiden esiteltyjen lisäksi on toki tullut tilattua muutakin, jotka olleet ihan ok mutta ei ehkä kuitenkaan esittelyn arvoista..

Mennäänpä ekana tuonne kylppäri-/kauneus-/kosmetiikkaosastoon, koska niitä sieltä melkein eniten tulee tutkailtua.

Yksi suosikeista on niinkin tylsä mutta niin kätevä ja kaappiin järjestystä tuova hammasharjateline, jollaista ei kovasta etsinnästä huolimatta löytynyt suomesta ja jollainen oli saatava. No mutta ebaysta tietenkin.
Bioren mustapäälaastareita on tullut tilattua jo useampi paketti. Tosin luin juuri että Biore olisi tullut Sokokselle myyntiin joten jatkossa näitä saanekin sitten sieltä :)
Baking powder -syväpuhdistava kasvoputsari taasen on uudempia hankintoja, mutta olen jo aika tykästynyt siihen.
Sivellinpesuri tuli vastaan sattumalta, eikä niitä silloin vielä suomen marketeissa näkynyt. Ihan huippu ja samaa pieni kiva turhake -sarjaa on myös naamioiden levitykseen tarkoitettu "sivellin". Hyvin olin pärjännyt näitä ilmankin mutta onhan ne nyt kätsyjä :D

Muutama ostos, jonka kohdalla vielä jahkailen, on tuo hassu pienin nystyröin varustettu turkoosi lätyskä, joka on siis tarkoitettu kasvojen pesuun. Ystävä, jolle samaisen tilasin, on sitä ainakin kehunut että ehkä vaan pitäisi useammin muistaa käyttää. Ja toinen on nuo kiharruspatukat, jotka myöskin tilattu ennenkuin niitä suomessa oli vastaan tullut. Kuvittelin niiden olevan sellaiset jotka päässä voi nukkua, mutta ovatkin kovempia. Kivat kiharat niillä kyllä tulee, jos vaan viitsii yön välillä heräillä kun joku painaa.. Olikin hauska ekan kerran törmätä näihin glitterissä, kun olin kuvitellut että nämä olisi sellaista hullutus-osastoa ettei oikeisiin kauppoihin päätyisi.


Ja ykkös-huti (tai kaksi koska tilasin samantien kaksi kipaletta) on meikinpesu-rätit, jotka ei tunnu yhtään mukavilta käyttää, vaikka meikki oikeestikin näillä lähti. En tiedä olisiko aito miellyttävämpi mutta jotenkin epäilen, nää ei vaan ollu mun juttu. Toinen huti oli musta koko kasvojen peel off -naamio, joka ei itselläni tuntunut tekevän mitään, mutta ystävälleni tarttui kiinni vähän turhankin tiukasti :D

Ja apua, olen juuri yövuoroissa joten on koko yö aikaa tutkailla että mitähän muuta tuikitarpeellista mahtaisi tulla vastaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti