tiistai 29. kesäkuuta 2010

Brunssilla

Taannoisella Helsinginreissullani kävimme shoppailun lomassa brunssilla Caf'é Lasipalatsissa. Vertailukohteita ei brunsseista ole, mutta ihan hyvältä tuo vaikutti. Ei mikään super muttei huonokaan. Eli ehkä voisi sanoa että aika perus? Tuli ainakin vatsa täyteen ja hetken oli tooooodella vaikea kierrellä kaupoilla kun olisi tehnyt mieli vain heittää pitkälleen mahan viereen :D


Parasta oli tuoreet hedelmät. Ja pienet croisantit, söin niitä vissiin viisi :D En voinut vastustaa.. Ja tuo jälkkäri, nam. Jotain tuollaista täytyy joskus kokeilla itsekin tehdä. Juomiin olin pettynyt, tuo "vitamiinijuoma" ei maistunut oikein miltään eikä edes ollut kylmää, eikä muuta sitten ollutkaan. Paitsi vettä. Pöh. Toinen pettymys oli kasvisgratiini, joka lillui öljyssä. Mutta vatsa tuli täyteen enkä ihan joka sorttia edes ottanut. 

Ensimmäinen brunssini, ja täytyy kyllä ottaa uusiksi :) Ja seuraavaksi niin että pääsee kotiin löhöämään syömisen jälkeen :D Ihan huippua olisi jos jaksaisi itse väsäillä brunssin ja kutsua kaverit herkuttelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti