tiistai 22. kesäkuuta 2010

Helsinkiostoksia

Aika rientää. Kävin toissa viikonloppuna Helsingissä ystävän luona ja vasta nyt sain aikaiseksi vääntää kuvia koneelle.
Ystäväin oli lauantain töissä, joten kävin ensin parturoitavana ja shoppailin loppupäivän :) Illalla oli ohjelmassa koti-ilta; pari leffaa, hyvää ruokaa ja kilo karkkia. Parhautta. Sunnuntaina kävimme brunssilla mutta siitä tulee kuvia ja juttuja joskus toiste..

Mutta...shoppailin enemmän kuin miesmuistiin! Ja kyllä teki hyvää :) Ostin vaatteita, kengät, laukun, koruja, lukemista, kosmetiikkaa...  En muista koska viimeeksi olisin oikeasti kunnolla shoppailut, enkä vain ohimennen piipahtanut jossain kaupassa tai tilannut netistä. Täytyy ottaa joskus taas uusiksi. Villelle en ole ihan kaikkia ostoksia esitellyt, olisi saattanut tulla sanomista ;)


 
Koruja ei koskaan voi olla liikaa :)
 
Lukemista lukemista. Ennen harrastin enempi kirjastoa mut nyt olen alkanut joitain kirjoja ostelemaan kirjahyllyyn. 

Lauantaina en ostanut yksiäkään kenkiä, joten tilanne piti korjata sunnuntaina vielä ennen kotiinlähtöä. Lilat korkkarit Andiamosta.Laukku kaupasta, jossa valinnanvaikeus taas iski. Alennuksessa oli monia kivoja, mutta annoin itselleni luvan vain yhden ostaa. Valintaani olen ollut erittäin tyytyväinen :) Kertoisin kaupan nimen, jos muistaisin :DHenkkamaukan saldo. Kaikki hyvin löysää ja rentoa, tervetuloa grillikausi!!
Mikähän noissa hm:n topeissa oikein on kun kaikista joudun lyhentämään olkaimia ettei koko (olematon) rintavarustus ole esillä. Vai onkos vika miun liian lyhkäsessä rintakehässä, tai mikä ruumiinosa siihen nyt vaikuttaakaan :D

Leggingsejä myytiin VeroModassa kahdet kahdella kympillä, joten harmaat ja valkoiset saivat uuden kodin vaatehuoneestani. Itseasiassa, ihastuin niihin niin että halusin lisääää, mutta "omasta" VeroModasta en noita löytänyt ollenkaan :S Mutta onneksi ihana ystäväin on taas vielä vähän ihanampi ja kävi ostamassa minulle vielä toiset harmaat ja mustat, kotiinkuljetuksella ;) Kuvassa olevat mustat ovat samanmoiset, mutta caprit. Ja noi puserot...kun löytyy jotain kivaa niin pitää samantien ostaa eri väreissä :D Mielikuvituksetonta?


HUH. Olikohan siinä jo kaikk.

Eipä muuten ollut, tuliaiset unohtui. Eli tytöille uusi lelu ja vähän herkkuja :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti