perjantai 21. marraskuuta 2014

Blondi nikkaroi

Taas sarjassamme näitä "aina ei voi onnistua". Pitäis kyllä ehkä jo sanoa että taaskaan ei onnistunut, sen verran monesti on mennyt vähän vinkkaralleen nää mun ideat..

Tällä kertaa ajattelin nikkaroida meille naulakon. Toisin sanoen ruuvata pari koukkua kiinni..Seuraavaksi pitänee hankkia pidempi pöytäliina ;)
Tietenkin nämä hommat pitää tehdä ruokapöydän ääressä.

Ja vaihdoin jopa koukkujen mukana tulleet ruuvit lyhyempiin, unohdin vaan katsoa oliko nekään riittävän lyhyitä. No ei ollu. 

Tänään sitten oli sopivia ruuveja tarjolla ja sain homman valmiiksi. Tosin tajusin jo heti kun ensimmäisen koukun kiinnitin että olisikin pitäynt vähän toisin ne sijoitella, joten voi olla että vielä tässä illan kuluessa menee uusiksi..


11 kommenttia:

 1. Mutta miten mahtava idea noin muuten! Mä kun en ole yhtään luova, niin ihailen jo pelkästään ajatusta tässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en minäkään noin niinkuin normaalisti, tämäkin on kopio samantyylisestä himpun kalliimmasta naulakosta ;)

   Poista
 2. Kuulostaa niin tutulta,mutta hei,koukut on saatu kiinnitettyä,peukku siitä! :) Ihanat nuo koukut muuten ovatkin,löytyikö mistä?
  EllenM

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaa, koukut on kiinni ja ihan ite tehty ni seinälle menee vaikka ois kuinka viturallaan ;D Koukut löytyi ihan prismasta, hylly Ikeasta.

   Poista
 3. Oi nyt mä kyllä inspiroiduin! Kiitos! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei jes! Ja tästä voi ottaa vinkit miten ei kannata tehdä ;) Itsekin saatan joutua tekemään toisen, lastenhuoneeseen :D

   Poista
  2. ..ja jospa sen kanssa selviäisi ilman suurempia ongelmia :D

   Poista
 4. Hahahha, mä olen koko ajan pelännyt, että tässä projektissa käy juuri noin; ruuvit menevät läpi :D Nikkariblondi ;)

  -Jenna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh, ja eniten ärsyttää se kun jopa tajusin että tarvitaan tosi lyhyitä ruuveja, innostuin vaan niin kun semmosia löytyi omasta takaa että unohtu tsekata onko riittävän lyhyitä :D En sentäs ruuvannu koko naulakkoa pöytään kiinni :D :D

   Poista
 5. Ihana naulakko! Tuollaisen voisin tehdä keittiöön. :)

  VastaaPoista