tiistai 11. marraskuuta 2014

Kuulumisia

Pimeät aamut ja pimeät illat. Ja siinä välissäkin lähinnä vaan pimeää.. VÄSYTTÄÄ. Aluksi oli niin että väsytti lähinnä vain aamuvuorojen jälkeen, mutta nykyään kyllä ihan sama onko ollu töissä vai ei, oon ysiltä ihan valmis petiin. Hemoglobiinia ei ole tarkistettu alkuraskauden jälkeen, ensi viikolla pitkästä aikaa neuvola ja saavat sen multa napata. Mikäli hemppari kunnossa ni sitten vaan väsyillään :D

Äitiysloman alkuun vielä reilu kuukausi, ajattelin kun työt alko että ihan kevyestihän nämä muutamat kuukaudet tässä menee kun vaan puolikasta tekee, mutta kieltämättä ottaa vähän voimille. Ja huomaa kyllä että työpäivien jälkeen on paikat ihan erilailla kipeät kuin vapaalla. No, paremmin tässä kuitenkin on jaksettu kuin Aatua odottaessa täydellä työajalla, silloin oli lenkillä käymisetkin aika vähissä kun koski ja kolotti lähes poikkeuksetta ;) Muuten oonkin voinu ihan hyvin. Neuvolaa ei tosiaan ole ollut melkein kahteen kuukauteen joten pienokaisen koosta en osaa sanoa juuta enkä jaata, mutta kova menijä ainakin tuntuu olevan :)

Hankintojakin pitäisi pikkuhiljaa alkaa tekemään, juuri mitään ei tulokkaalle olekaan vielä ostettu. Suurimmat onneksi löytyykin jo entuudestaan, mutta toki jotain täytyy ihan vain häntä varten ostaa. Jo se, että Aatu oli kesävauva ja tämän pitäisi syntyä keskellä kovinta talvea takaa sen että kaikkea ei löydy entuudestaan. Myös huonetta pitäisi alkaa suunnittelemaan, tällä hetkellä ko huone on lähinnä Villen valtakuntaa tietokoneineen, ja pieni ongelma saattaakin tulla siinä että mihin sen koneen sitten sijoittaisi.. Vaunuja olen kovasti yrittänyt pohtia, alkuun mietin että tarviiko tuplia ensinkään mutta kyllähän ne taitaa tarvita jos lenkille mielii, Aatu kuitenkin vielä niin pieni ettei kauaa jaksaisi/malttaisi seisomalaudalla kökötellä. 

Nyt on onneksi loppuviikko vapaata, joskin jonkinmoista menoa taitaa olla suunnitteilla lähes joka päivälle. Tänään käytiin lastentarvikekirpparille (saaliina Aatulle yksi lelu..) ja kaverilla kylässä, joku päivä pitäisi piipahtaa Ikeassa, muutenkin ostoksille pitäisi suunnata, lauantaina pidän me&i kutsut ja saan yövieraan ♥ joten perjantaina siivotaan ja leivotaan... Suunnittelin myös että voisi jo olla aika kaivaa muutamat kausi(eli joulu)valot esille, eihän nyt enää liian aikaista ole ;)

Nyt kutsuu nukkumatti, mutta täytyy vielä näyttää mitä me oltiin isänpäiväksi "askarreltu". Aatu taiteili isälle ja papoille pannunaluset, tai mihin tuota nyt haluaakaan käyttää, ja musta näistä tuli niin hienot että saa taiteilla kotiin muutaman lisää ;)


Mitä teille kuuluu?

6 kommenttia:

 1. Meillä on ollut jouluvalot pihalla jo monta viikkoa! :D Nyt jos koskaan sitä valoa pimeään kaipaa!

  VastaaPoista
 2. Hienoja! Miina taiteili aika samanlaisella kuosilla olevan kauppakassin vaarille.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittu kuosi ;) Kauppakassi voiskin kans olla aika kiva, ihan kangasväreilläkö taiteilitte?

   Poista
 3. Ei kun sormiväreillä ihan vaan.. ei ne kauheen hyvin mustasta näkyny mut aika oli jo kortilla joten en enää ehtin lähtä kouvolaa ostoksille :D Pesu ei varmaan vaa kannata mut eipä sitä nyt kauppakassia tule pestyä ellei sinne jotain valu :)

  VastaaPoista
 4. Ihania taideteoksia :)
  Väsymystä on täälläkin liikenteessä. Ehkä se on sit vaan tää aika.

  VastaaPoista