sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Viikko 25

Juhannus oli ja meni,  meillä se meni mukavasti kivassa seurassa mökillä - syöden, uiden ja kesästä nauttien. Kävin jopa itsekin uimassa, mikä on lähes ennenkuulumatonta meikäläisen kohdalla - kevyesti on mennyt kesiä etten ole uinut kertaakaan tai korkeintaan vasta kun kesä on jo loppusuoralla. Ei siksi ettenkö uimisesta tykkäisi vaan koska KYLMÄÄ. Ja aika viileeltähän se nytkin tuntui ennenkö veteen asti pääsi, ja kummasti aurinkokin katosi isojen pilvien taakse kutakuinkin samalla sekunnilla ku itse molskahdin veteen. 


Alkuviikkokin meni aurinkoisissa merkeissä ulkopuuhissa, ja keskiviikkona saatiin ystävä meille taas kylään.

Ennen juhannuksenviettoonlähtöä juhlittiin Aatun nimppareita keskiviikkona. Kyllä oli poika täpinöissään ja hyvin tullut keksittyä mitä moisista kekkereistä voi seurata - lahjoja. Vitsit että odotan ensi joulua, saattaa olla vähän eri meininki kuin edellisvuosina. Sillä vaikka lahjat ei näissä se pääasia olekaan ja toivoisin lastenkin sen huomaavan, niin se ilo kuitenkin suotakoon että lahjat on kivoja ja niitä saa odottaa :D 

Yarakin tuli takaisin kotiin, viikon sai nauttia mummolassa rauhasta ja rapsutuksista, ja näyttäisi hyvin toipuneen leikkauksesta :)


Kerkesin myös pyörähtää kirpparilla vielä torstaina, ja pari kivaa hankintaa tuli taas tehtyä. Iltapäivällä sitten läksin lasten ja Danan kanssa ajelemaan mökille, Ville ja Yara tulivat perjantaina perässä. Ja mamman lorvaillessa mökillä oli kotona tapahtunut ihmeitä - terassi öljytty (melkein kokonaan) ja kämppää siivottu ♥ Harmi että hyvin pian kotiutumisen jälkeen oli taas kamat levällään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti