maanantai 11. heinäkuuta 2016

Viikko 26

Voi tätä meidän kesää, ei tunnu tietävän että ollakko vai eikö olla. Viime viikko ei kauhen kesäiseltä tuntunut, mutta sitä edellinen puolestaan oli mitä ihanin.


Meidän touhutkin oli ihan perusjuttuja. Ville oli työreissuilla muutamia öitä ja vitsit että päivät tuntui välillä piiiiitkiltä. Onneksi pääsin heti alkuviikosta käymään jumpalla, muuten olis pää hajonnut keskiviikkoon mennessä ;) . Viikkoon mahtui myös shoppailua ja kivaa seuraa, kun käytiin Villen siskon ja lasten kanssa kaupungilla, kerrankin tein muutamia alelöytöjä myös itselle, joskin lapsille tietysti myös. Eikai sitä enää koskaan osaa käydä kaupassa kiertämättä lastenosastoa.. Torilta piti hakea kukkapenkkiin kukkia, koska mun viimekesäinen idea istuttaa penkkiin perennoja ei ihan ollut sitä mitä toivoin... Väärät perennat tai väärä hoito mutta ihan plääh, ja kaipasin sinne väriä. Piipahdin lasten kanssa myös omassa mummolassa, hakemassa raparperejä kun piti päästä kokeilemaan herkullisen kuuloisia keksejä - harmikseni ei olleetkaan niin hyviä kuin kuvittelin. Myös kummipoika ja äitinsä kävivät meillä kun pojat halusivat taas päästä leikkimään yhdessä :)

pikkuleipurit

Viikonlopuksi lähdettiin lasten ja mummon kanssa mökille. Serkkupoikakin tuli isänsä kanssa lauantaina, joten tohinaa taas riitti. Lauantaina käytiin aamupäivästä kaupoilla, Mäntyharjussa on parina kesänä ollut sellainen realisointikauppa jossa myydään halvalla melkein kaikkea, ja piti päästä katsomaan onko se siellä taas. Ja olihan se, ja tulihan sinne tuhlattua jokunen euro :D Loppupäivä touhuiltiinkin sitten pihalla ja vedellä/vedessä, kävinpä itsekin uimassa. Haa, kohta oon semmonen uimahirmu että ilmoista viis ;) Mutta sunnuntai oli se jota olin odottanut - piti olla hellettä ja aurinkoa, mutta oishan sen voinu arvata että olikin pilviä ja sadetta :S 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti