torstai 15. joulukuuta 2016

Viikko 46 - 49

Hupsista, rapiat neljä viikko hurahti ettei mitään :D  Mutta kelleen ei varmaan tule yllätyksenä jos sanon ettei tässä neljässä viikossa ole mitään mullistavaa tapahtunut ;)
Mutta kohta on jo joulu ja sitä meillä odotetaankin jo kovasti. Joulukoristeita aloin pikkuhiljaa viritellä esille heti alkukuusta, ja silti tuntuu että olisi voinut aloittaa jo aikaisemminkin. Joulukortitkin saatiin kuin saatiinkin ajoissa tehtyä ja postiin, kun eilen ne sinne kiikutin :D Miten se aina onkin että jää ihan vikalle päivälle..


Mutta ne männäviikot...

46: Marraskuun puolella tosiaan oltiin isänpäivä siellä laivalla ja kotiuduttiin maanantaina. Yhtenä päivänä työmatkalla auto sai vähän osumaa, onneksi toisen autoilijan syy, ja koska auto muutenkin on mitä on niin ei edes harmittanut - etenkin kun vakuutuksesta sai ihan kivan korvauksen :D Työpaikan yöpaikan pikkujoulut juhlittiin 20-luvun teemassa. Kivat pippalot ja jaksoin olla oman mittapuun mukaan ihan huikean myöhään, kotona vasta kahdelta. Kävin myös ekstemporee kampaajalla pätkäisemässä tukan, kun satuin ostosreissun lomassa kuulemaan mainoksen tukanleikkuusta ilman ajanvarausta. En tiedä onko kaikki asiaa edes huomannut, kun tukka aina ponnarilla, mutta itselle ainakin kivempi ja helpompi näin :D

47: Välillä sitä haaveilee päivätyöstä, lasten takia, mutta sain todeta kun tähän viisi aamuvuoroa tuli peräkkäin että ei oo mun juttu. Vikat aamut oli pikkasen töttöröö :D , tosin tällä erää ihan omaa syytä kun yhden illan halusin aamuksi välistä vaihtaa.. Ystävä oli la-su yökylässä.


48: Marraskuun lopulla innostuin menemään yhteen talonäyttöön, joka kuvissa oli kuin unelma, ennen näyttöä pystynyt juuri muuta miettimäänkään kuin sitä taloa. Valitettavasti - vai ehkä kuitenkin onneksi - livenä talo oli pienoinen pettymys, ja niin säästyttiin turhalta murheelta siitä ettei kuitenkaan oltaisi voitu sitä ostaa :D Talon lisäksi kävin viikolla katsomassa  pariviikkoista pientä tyttöä (voi apua mikä vauvakuumeen vaara), ja äidin ja veljen kanssa huonoa teatteria. Onneksi sen jälkeen oli hyvä ruoka niin kotiin sai kuitenkin lähteä ihan hyvin mielin :D. Lapset puolestaan kävi näyttämässä hampaitaan hammashoitajalle, ja olin kyllä niin ylpeä kun niin hienosti meni kummallakin, etenkin Emmin osalta sitä etukäteen vähän jänskäsin x)


49: Ja niin päästiinkin jo viime viikkoon, joka on taas aika tyhjä - tai siis paljon töitä eli vähän päiviä jolloin jotain olisi ehtinyt ja jaksanut tehdä ja mennä. Hoitopäivinä kun yleensä aika paljolti ihan kotona ollaan, korkeintaan mummolla tai kummipojalla käydään kylässä. Ystäväiseni tuli jo torstaina meille viikonlopun viettoon, harmillisesti mulla tietysti niitä töitä mutta ehdittiin sentään vähän sohvalla supistakin.


Ja mitä muuta perusjuttua, jumppaa ja mummolla ja kummipoikaakin ehtinyt välillä nähdä :) Töissä on tietenkin saanut käydä tasaiseen tahtiin, nyt on alkanut tuntumaan siltä että pieni loma voisi olla kiva. Vaikka töihin ihan kiva edelleen on mennä niin VÄSYTTÄÄ, iltasin ihan vietävästi. Tykkään iltaisin lukea ennen nukkumaankäymistä, mutta välillä käy niin etten kerkiä edes saamaan kirjaa auki kun uni jo tulee. Lisäksi köhä on ollut kaverina nyt toista viikkoa, niin sekin puhtia vähän vie..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti