sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Rakas joulupukki..

Tänä vuonna Aatu on ensimmäisen kerran tehnyt itse oman kirjeen pukille. Selannut lelulehtiä (uudestaan ja uudestaan ja uudestaan..), leikannut kuvia ja liimannut paperille. Alkuun kirjeessä oli vain kolme dvd:tä. Mutta kun sanoin että saa muutakin toivoa niin nyt mennäänkin sitten jo toisella paperilla :D Aika ykstoikkoista toiveet on, lähinnä pelkkää Ryhmä Hau:ta. Sanoinkin jo, että nyt alkaa olla korkea aika laittaa kirjeet matkaan että ehtii perille.

Äitikin on kuitenkin tehnyt myös toivelistan lapsille. Ja voi miten vaikeaa se taas olikaan. Eniten toivon jotain muuta kuin pelkkiä leluja, niitä kun jo on. Pelejä, piirtelyä ja askartelua, touhuja - niistä meillä tykätään. Myös ns aineettomat lahjat olisi kivoja - lippuja puuhapaikkoihin yms.

Tässäpä kuitenkin pienet kollaasit mitä (ainakin äidin mielestä ;)  ) olisi kiva pukin kontista löytyä :)

Aina ei jaksa lähteä ulos joten olisi ihana kun sisältäkin löytyisi kunnon paikat purgaa energiaa, ja liikkua. Näihin äitikin hullaantuisi ;) Mutta etenkin nuo puolapuut taitavat olla vähän turhan suurta pukilta sataavaksi, ehkäpä sitten vaikka itselle synttärilahjaksi?


Aatulle, mitä muutakaan kuin sitä Ryhmä Hauta. Näitähän löytyisi tätä nykyä ihan joka lähtöön, mutta toivotaan ettei koirat nyt kuitenkaan ihan kokonaan kotia valtaa ;) Aatun toiveet oli melko helppo koota, muutamat itse esittämänsä toiveet, muuta oma lisäys.


Emmille olikin sitten vaikeampi keksiä toiveita. Mutta sitten muistin ettei Emmillä ole yhtään "elävää" nukkea, ja johan löytyi ideoita. Myös korut on nyt mieluisia joten niitä ei kai tytöllä voi koskaan olla liikaa?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti