keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Joulu

Uusi Vuosi jo hyvässä vauhdissa mutta palataan hetkeksi vielä tuohon pitkään ja hartaasti odotettuun jouluun.
Aattona oli tonttu käynyt yöllä tuomassa yhdet paketit kuusen alle, sekä kirjeen jossa pukki toivotti hyvät joulut ja muistutti että nähdään sitten mummolla ja papalla. Aatulla kun oli tiukassa käsitys siitä, että pukki tulee meille kotiin ja oli ihan hädissään aina kun mainittiin että aatoksi mennään mummolaan. Aatu olikin ihana kun aamulla heräsi, huomasi paketit ja ihan rauhassa tuli keittiöön ja totesi "äiti pukki on yöllä käynyt kuusen alla". 


Päivä ja ilta oltiin siis vanhemmillani, koko poppoo eli veljet perheineen myös. Pukki tuli jo päivästä. Emmiä vähän jännitti mutta Aatu ei meinannut pöksyissä pysyä. Pyöri ja hyöri ja höpötti ties mitä. Jotain omaa lauluakin yritti lausua ♥ Pukin lähdettyä jaettiin loput lahjat ja vuorollaan sitten jokainen sai aina paketin avata. Mitä kaikkea ihanaa paketeista löytyikään. Aatulla Ryhmä Hau oli vahvasti edustettuna ja sehän pojalle oli mieleen, toki niin oli myös kaikki muukin. Tosin saatuaan paidan sanoi ettei toivonut vaatteita :D Emmin suosikki taisi olla vauvanukke, sitä hoivasi koko illan ja loppupyhät ja ahkerasti on touhuissa mukana vieläkin. Itsekin sain kaikkea kivaa, mm jumppajuttuja ja muhkean kaulahuivin.


Lahjojen jälkeen syötiin, mun "vastuulla" oli taas jälkkäri ja bataattilaatikko (sitä kun ei taida muut  joulupöydässä kaivata ). Ruoan jälkeen kotiin, olisi jo ollut iltapuuhien aika mutta joulun kunniaksi venytettiin sitä myöhemmäksi. Jenna majaili meillä joulun, joten yömyöhäänhän se meni itselläkin ennenkuin itse malttoi petiin.

 Hih, Aatulla oli kova huoli, miten pukki saa isot lahjasäkit takaisin kun jätti ne lahjoineen meille, pieni hassu murunen ♥


Ja aamulla oli taas lahjoja kuusen alla! Jätettiin Villen puolelta tulleet lahjat pois aatolta, koska niitä olisi muuten ollut niin hurjasti. Lahjojen jälkeen lähdettiin Villen vanhemmille syömään. Muuten sitten oltiinkin kotona, mitä nyt Tapanina käytiin mun mummolassa syömässä. Tapaninpäivä menikin mun osalta lähinnä tokkurassa, useamman viikon kestänyt flunssa taisi viimein viedä voiton ja kaatoi mamman petiin - jouduin jopa töistä olemaan pois pari päivää, enkä muista koska viimeksi niin olisi ollut.

Ihana Joulu ♥
Vähän haikein mielin on taas alettava keräämään koristeita pois, ensimmäisenä saa lähteä kuusi. Ja viime vuodesta viisastuneena se kannetaan neulasineen ulos.. ;D

ps. Nyt on "musta tulee isona leipuri" haaveet vaihtuneet toiseen, Aatu haluaa isona tontuksi :'D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti