perjantai 17. syyskuuta 2010

Mustaa ja valkoista Ikean ostoslistassa


Vapaa viikonloppu. Ihanaa. Tänään olin heti töiden jälkeen reipas ja hoidin ikävimmät pois päiväjärjestyksestä, eli siivoukset. Tosin, pitäisihän sitä vielä pyykätä ja järjestellä jaja.. Mutta ne saattaa siirtyä vaikkapa seuraaville vapaille :b

Tänään oli töissä valokuvaus toimikorttia (vaimikäsenytoli) varten. Koulukuvauksista onkin aikaa, en muistanut että ne oli näin kauheita tapahtumia :D. Saa nähdä millainen hirvitys sieltä tulee, vielä kun toisille on kortin tulostusvaiheessa tullut leukapieliin pienet valkoiset "pukinparrat" :D :D

Viikonlopulle ei ole muuta ohjelmaa suunnitteilla kuin ostoksia :] Mikäli ostosseuralaisen flunssa sallii otetaan joko huomenna tai sunnuntaina auton suunnaksi Ikea. Lisäksi pitäisi käydä katsastamassa uusi Halonen, joka avasi keskiviikkona ovensa täällä. Tai sitten vartun vielä pari viikkoa kun koko ostoskeskuksessa on avajaiset.. ;)
Ikean ostoslistalta löytyy pari vähän isompaa hankintaa ja paljon pientä kivaa. Kirjahylly on tuottanut  päänvaivaa, en osaa valita väriä enkä kokoonpanoa. Ruskeasta löytyisi pari osaa ennestään, mutta ehkä voisin huolia valkoisen.. Saa nähä mitä sieltä sitten joskus kotiutan ;)

**
Sain juuri kuulla että appikokelas tulee aamulla ennen yhdeksää jatkamaan kodinhoitohuoneen remppaa. Jes. Eipä tule nukuttua koko vapaapäivää..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti