tiistai 21. syyskuuta 2010

Saapasta toisen eteen

Tässä jokin aika sitten Maj esitteli saapikkaansa, josta minäkin innostuin kaivelemaan loputkin syys- ja talvikengät esille laatikoistaan. Ja koska ei nyt mukamas parempaakaan tekemistä eilen päivällä ollut, niin tässä ne nyt sitten ovat. (Osa kipeästi huoltoa vaille)

Ja jos äiti ikinä ikinä ikinä eksyy tänne niin suosittelen pistämään simmut nyt kiinni.
Mustat kenkäset. Keskimmäiset nilkkurit ovat olleet käytössä viimeeksi pari vuotta sitten (ellei enemmän), koska ovat olevinaan niin "hurjat", mutten vaan raaski luopua niistä.
Ehkä joskus vielä :)
Korottomat kaverit. Eniten käytössä arkena, etenkin nuo mustat jotka kohta taitaa olla puhki käytetyt *snif*

Ruskeat. Korolliset muistaakseni toisiksi vanhimmat saapikkaani. Ne oli silloin ihanat <3


Etummaiset nilkkurit oli rakkautta ensi silmäyksellä. Pakko saada. Nuo vaaleanpunaiset taitavat sitten olla ne ihka ensimmäiset saapikkaat (aika hurja aloitus?), eikä kovin kovalla käytöllä nekään ole (koskaan) ollut.

Valkoisetkin pitää olla, vaikken niitä "koskaan" käytäkkään. Miksiköhän en? Ehkäpä jo heti huomenna..

Lilat nilkkurit heräteostos viime talvelta. Kivaa vaihtelua mustaan ja silti aika kesy väri (verrattuna vaikkapa tuohon vaaleanpunaiseen..).

Ylipolven saappaat. Ostettu keväällä joten käyttöön eivät vielä ole päässeet.  
Ehkä nyt jo alkaisi olla soveliasta näitäkin käyttää (??), jahka osaan...


Yleensä tulee käytettyä vain joitain muutamia kenkiä koko syksy ja talvi, pitäisi alkaa vaihtelemaan useammin. Monet näistäkin siis ollut käyttämättömänä aikoja, mutta silti tallella koska en raaski niitä myydäkkään :S Jos joskus vaikka tuleekin käyttöä.

Tekisi mieli luvata etten osta uusia kenkiä täksi talveksi (paitsi noi yhdet mitkä jo ostin), mutta sitten ainakin tulisi jotkut ihanat vastaan. Mutta yritetään selvitä näillä :)

7 kommenttia:

 1. Heippa. Tällee randomilla löysin sun blogin ja mun on ihan pakko kysyä; muistatko yhtään mistä oot löytäny noi toisen kuvan oikeanpuoleiset saapikkaat joissa kiilakorkoa? Mä niiin haluisin tollaset eikä oikee malta löytyä ku sellasia turhan korkeita :(

  VastaaPoista
 2. Heippa! Kävin ihan katsomassa, niin ei mitään merkkiä kengistä löytynyt. Mutta muistaakseni olen ostanut ne Heimosen kengästä, en tosin tiedä onko missään muualla kun täällä kouvolassa moista liikettä.. Ovat kyllä kivat arkikäytössä, kun korkoa ei ole liikaa. Toivottavasti jostain löytyy sopivat :)

  VastaaPoista
 3. Eiku löytyhän sieltä merkki kun otti ylimääräsen pohjallisen välistä pois :D Eli saappaat on Duffy-merkkiset, jospa heillä vielä olisi jotain samantyylisiä.. :)

  VastaaPoista
 4. Hei. Oiskohan vielä tallessa noi korottamat kaverit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, kyllä ne taitaa molemmat vielä löytyä :D

   Poista
  2. Onko minkäkokoiset? Ja jos noi kiilakorkoiset saappaatkin löytyy niin voisin ostaa kaikki :) Onko mitään merkkiä niissä?

   Poista
  3. Jos siis puhutaan samoista kengistä niin nuo kolmannen kuvan konjakinruskeat nilkkurit on kokoa 38 ja merkki tango. Molemmat mustat on vielä itselläkin käytössä, mutta kirpparikasasta löytyy muistaakseni aika saman tyyliset kuin nuo mustat nilkkurit jos oot kiinnostunu.. Laita mulle vaikka sähköpostia maisamiisa@gmail.com

   Poista