sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Uhkarohkea kokeilu ja uusi puhelin

Eihän siitä mitään tullut kun ei viestejä pystynyt laittamaan eikä puhelinta oikein muutenkaan käyttämään (paitsi vastaamaan ja soittamaan), joten tänään heti töiden jälkeen kipaisin kaupasta uuden luurin. Merkki pysyi samana, ja aika samannäköinen on muutenkin. Väri vaihtui, mulla on "aina" ollut puhelin hopean värinen, mutta nyt tuli musta. Värivaihtoehtona oli pinkki joten valinta oli aika helppo :D

En ole mikään hifistelijä puhelimen (enkä oikein muunkaan) suhteen, mutta tietyt ominaisuudet piti löytyä. Esimerkiksi sopiva koko, liukukansi ja ei kosketusnäyttöä. Ei kauhean kovat vaatimukset? :) Kaupassa pyysin myyjältä että saisin katsoa puhelimen valikkoa. Arvatkaa mitä sieltä katsoin? En ainakaan mitään kamera, soitto tai muitakaan joidenkin mielestä tärkeitä juttuja. Minä katsoin sitä kuinka monta herätystä puhelimeen saa asetettua yhtä aikaa :D En harrasta perus torkutusta mutta vanhassa puhelimessa minulla oli kolme herätystä viiden minuutin välein soimassa ja halusin että tähän saa saman. No saahan tähän, ja saisi jopa pari vielä lisää..

Samsung E2550
Vielä on vähän hakusessa puhelimen käyttö. Ja onpa muuten ärsyttävää kun ei vanhan puhelimen laturit käy, taas pitää ostaa uusi autoon..

Ja se uhkarohkea kokeilu?

Meillä ei ole vielä ollut mattoja lattialla, nyt laitoin kokeeksi sängyn viereen pienen maton. Saa nähdä säilyykö kuivana ;) 


Enkä todellakaan ala ostamaan uusia mattoja ennenkö on lähes sata varmaa ettei sitä käytetä pissialustana.

2 kommenttia: