tiistai 9. marraskuuta 2010

Vanhan kodin muisteloa

Muistelimme (kauhulla ;) ) ja naureskelimme tässä yksi ilta Villen kanssa vanhaa kotiamme. Se oli ensimmäinen yhteinen kotimme, asuimme siinä syksystä kevääseen. Eli jäätävän kylmän talven. Pakkanen ja sähkömittari paukkuivat kilpaa. Onneksi olkkarissa oli iso takka, muuten olisimme olleet vararikossa. Takasta huolimatta sähkölasku oli parilta kuulta montamonta sataa euroa. Mitähän se olisi ollut ilman takkaa?

Kauheasti ei kuvia asunnosta ole mutta tässä muutamat joita löysin.


Keittiö oli ihana; iso ja riittävästi kaappitilaa.

Makkari oli yläkerrassa. Oikeasti vinojen taulujen tilalla oli yksi isompi taulu (suorassa ;) ) ja sängyn vieressä oli nojatuoli.

Talven pelastaja. Muutettaessa lasikaapista puuttui hyllyt (?)..


Olkkarikin oli mukavan iso.


Asunto oli vanhan paritalon puolikas, muuten oikein ihana mutta pari pikku vikaa oli. 
1) Talvella oli hippasen kylmä kun ikkunat ja nurkat veti.
2) Keväällä auringon paistaessa makkarista tuli sauna.
3) Keväällä löysin kellarikerroksesta ison hämähäkin. Onneksi se oli juuri ennen muuttoa, muuten olisin varmaan menettänyt yöunet.
4) Talvella löytyi muitakin "kotieläimiä"; kellarikerroksen varastossa  majailia ROTTIA. Eikä mitään ihan pieniä.. Yara-rottakoirahan ne sieltä ensimmäisenä hoksasi ja me aluksi ihmeteltiin että mitä se niin vauhkona sinne varastoon olisi halunnut mennä.
5) Suihkusta loppui lämmin vesi jos siellä viihtyi vähäänkään pidempään.  Tämä oli erityisen ihanaa.

Toisaalta asunto oli meille unelma, koska kerrostalossa emme olisi voineet asua ja rivitalokin oli vähän siinä ja siinä. Myöskin vuokra oli meille sopiva. Kyllä me tuolla viihdyimme, vioista huolimatta, kun tiesi ettei se ole lopullista.

Tarkoitus ei alkuaankaan ollut asua tuossa montaa vuotta, mutta kyllä nuo negatiiviset asiat varmaan aika paljon vauhdittivat oman talon ostamista ;)

Usein kotona oli vastaanottopartio odottamassa kun tulin töistä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti