tiistai 16. marraskuuta 2010

Uusi takki ja uusi vanha takki

Helsingin reissuun luonnollisesti kuului myös ostoksilla käynti. Itselleni en tosin mitään erityistä ajatellut ostavani, kiitos pakkollisen puhelinostoksen, mutta silti sinne kaupoille piti mennä haahuilemaan..

Ja kappas vaan. Seppälässä oli ihan minun värinen takki puoleen hintaan, joten eihän sitä voinut kauppaan jättää. Takki tosin on ehkä hippasen liian ohut talvikäyttöön, mutta kohtahan on taas jo kevät :) Ja tänään ainakin tarkeni ihan kivasti, kun oli villapaita alla. Tosin nyt näitä kuvia katsellessa tajusin että takki saa kropan näyttämään aika pontsolta... (Tai ehkä se on sitä :D )

Tämän punaisen kaunokaisen puolestaan sain ystävältäni, joka oli saanut sen ystävältään joka oli saanut sen ystävältään, ja nyt vihdoin minulta se sai pysyvän kodin. I-HA-NA. Vasta jokin aika sitten ajattelin että nyt jos ostaisin uuden villakangastakin olisi se punainen. Takki on Henkkamaukan, ja malliltaan täydellinen. Love it.


Kiitos Satu, olet ihanin <3

4 kommenttia:

 1. Alempi on kyllä ihan nätti, sellainen mikä on ajattomasti tyylikäs.

  VastaaPoista
 2. Juu, pääsi heti suosikkitakikseni :)

  VastaaPoista
 3. Uutena lukijana päätin sitten jättää viestin vierailustani :) Olipa kiva löytää blogi, jossa samanrotuisia koiria kuin itsellä on :) Minun blogistani löytyy meidän hauvasta kuvia ja juttuja :) Todella kiva blogi sinulla :)

  VastaaPoista
 4. Hei! Kiitosta vaan kovasti :) Viestejä on aina kiva saada!

  VastaaPoista