torstai 17. helmikuuta 2011

Onnea minä!

Taas sitä ollaan vuodesta selvitty, ja oikeastaan jopa ihan kunnialla ;)
Mitä silloin 24 vuotiaana tapahtuikaan?

Helmikuussa asuttiin hyvin kylmässä talossa ja (muistaakseni) päätettiin ottaa Yaralle pikkusisko. Olikohan se helmikuuta kun löytyi ne ylimääräiset asukitkin kellarista? (=rottia :D )
Maaliskuussa aloitettiin kodin etsintä.
Huhtikuussa tehtiin talokaupat ja aloitettiin remppa. Ja Dana tuli kotiin ♥
Toukokuussa rempattiin ja loppukuusta muutettiin sinne remontin keskelle.
Kesä- ja heinäkuussa nautin kesästä ja lämmöstä ja omasta pihasta ♥  ja edelleen remppaa remppaa, tosin aina vaan hitaammassa tahdissa.. :D
Elokuussa vietin elämäni ensimmäistä oikeaa kesälomaa huimat 5 päivää. Joka päivä taisi sataa..
Syyskuussa tein vuoden ainoan ulkomaanmatkan; päiväreissu Tallinnaan! Syyskuussa jaksoi hetken iloita sitä että kesä on ohi ja saapikkaat ja nilkkurit voi ottaa käyttöön..
Lokakuussa kaivoin kynttilät esille enkä ihan vielä kaivannut kesää vaan nautin pimeistä illoista.
Marraskuussa unihousuni saivat nimen porkkanat, sisustin kotia, mm. laittamalla ensimmäisen maton lattialle ;) ja aloitin kaivamaan joulukoristeita pikkuhiljaa esille. Marraskuussa muuten saatiin ensilumi ja siitä lähtien sitä onkin vain tullut lisää ja lisää ja lisää...
Joulukuussa kärvisteltiin kylmässä, oltiin hermoromahduksen partaalla pikku riiviön kanssa, herkuteltiin jouluherkuilla ja nautittiin joulusta (ja lahjoista).  Viimeistään joulukuussa alkoi myös se kevään kaipuu.
Tammikuussa kärvisteltiin edelleen kylmässä, hrr, ja alkoi loputtomalta tuntuva kevät- ja kesävaatteiden tilailu :D Ja yhä vain enemmän haaveilin kesästä. Ja ulkomaanreissusta.

Itseasiassa koko vuotena haaveiltii aika paljon kaikesta :D

3 kommenttia:

 1. Oikein paljon onnea :) <3

  Mulla on vielä muutama kuukausi saman iän saavuttamiseen. Lokakuussa tulee 25 täyteen, mulla on ikäkriisi :D

  Mä kans odotan nyt kesää, pääsee omalle pihalle ensimmäistä kertaa nauttimaa kesästä :) Olis kiva joskus mennä vaikka koirien kanssa kävelylle, meillä ei ole yhtään tuttua kääpipinseriä ja meijän poika olis varmasti onneissaan kun tutustuisi samannäköisiin tyttöihin :)

  VastaaPoista
 2. tuleva maaliskuu tullaan muistamaan hurjan hauskoista kasariBileistä :DD japadapaduu kuukausi enää..

  -stuu

  VastaaPoista
 3. Janet: Oma piha on kyl ihan parasta :)
  Välillä pientä ikäkriisiä tännekin meinaa pukata mut se menee nopeesti ohi :D Asutaako oikeesti jossain lähekkäin? :D Missä päin asutte? :D
  Stuu: jej. tänään vähän hain krääsää sinne ;)

  VastaaPoista