maanantai 28. helmikuuta 2011

Punaiset kengät ja mustat kengät

Käytiin äidin kanssa Prismassa ruokaostoksilla ja samalla koluttiin tietysti myös kaikki muut hyllyt läpi. Löysin alekorista Caborin kivat nahkaiset kengät, puoleen hintaan ja vieläpä tuplabonukset tarjolla joten täytyihän ne ostaa. Perusteluna tällä kertaa: "On mulla lenkkareita mutta tämmöset siistimmät puuttuu"Samanlaiset olisi ollut kokoa pienempänä punaiset, harmi että oli pienet. Tai ehkä kuitenkin parempi näin, nämä mustat pääsevät varmasti enempi käyttöön kuin mitä punaiset olisi päässyt. Välillä ostelen ihanan värisiä kenkiä/laukkuja/paitoja ymsyms. mutta aina ne mustat/harmaat/muut perusvärit vain pääsevät käyttöön. Ihanat väriläsikät koristavat lähinnä vain vaatehuoneen hyllyjä :(  Tässäkin asiassa pitäisi skarpata, mikä olisikaan ihanampi piristys harmaaseen päivään kuin vaikkapa punaiset korkkarit!

Yhdet punaiset kengät on kuitenkin ehkä käytetyimmät kenkäni. Nimittäin työkengät! Tämmöiset Birkenstockin Birkis- kissakengät ostin valmistuttuani. Voisin huolia toiset, vaikkapa jotkin näistä! :)

Työkenkäkuvat lainattu täältä, josta niitä muuten saa tilattuakin ;) Ja pikku vinkkinä: netistä ne saa tilattua PALJON halvemmalla kuin mitä kenkäesittelijät kengistä pyytää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti