lauantai 12. helmikuuta 2011

Pikkutyttö joka kävi äidin vaatekaapilla

Hennesin paketteja on haettu postista harva se viikko, niiden lisäksi Ellos on saanut parit uudet tilaukset ja on sitä ehditty vähän muitakin ostoksia tekemään. Kummaa aikaa tämä kevät (on se ainakin ihan kohta täällä) kun kauhiat ostosvimmat puskee päälle ;)

Tässä ensin nyt Hennesin paketit 2 ja 3, molemmista valtaosa meni takaisin ja saldo jäi aika heikoksi. Pöh.

Vähän pienempi jumppakassi, jota en oikeasti tarvisi mutta hyvänä perusteluna ostokselle toimi "helpompi mennä pyörällä sitten kun alan käymään tässä lähempänä jumpalla". Koskahan tämä tapahtuu.. ;) No, oli lisäksi alessa joten hintaa ei ollut juuri mitään. Pakkohan sellainen on pitää.

Tämän viltin tilasin Hennesiltä suurin odotuksin. Vähän oli pettymys, mutta tarpeeksi kiva kuitenkin. Ja kuten arvata saattoi, koirat tykästyivät pehmoiseen vilttiin...  

Kolmannesta paketista ei kotiin jäänyt kuin tämä musta bleiseri. Tunnen oloni siinä vähän pikkutytöksi joka on käynyt äidin vaatekaapilla, mutta ehkä siihen tottuu ;) 

Lähestyvä kevät tuo ostosvimman lisäksi kaipuun väreihin. Olisiko tässä sitä tarpeeksi? ;)

 No, eivät nämä Hennesin väripilkut ihan arkikäyttöön pääse, paitsi tuo koralli mekko ehkäpä, mutta maaliskuussa näille on tiedossa käyttöä..

Lisää väriä hain Seppälän Ystävänpäivä-tarjouksista; kynsilakat, korvakorut ja aurinkolasit myöskin maaliskuiselle päivällä tarkoitettuja. Keksiikö joku mitä tuolloin on tiedossa? ;) 

Kaulakoru oli pakko ostaa, kun tarjous kuului ota 2 maksa 1. :D
Oli muuten aika paljon kivoja koruja Seppälän valikoimassa, tähän sulkaan/lehteen (?) päädyin sillä tuo ketju pääsee käyttöön myös Cittarista aikaisemmin ostamani tassun kanssa :)


Ja lasit eivät muuten enää ole tuon väriset ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti