perjantai 4. tammikuuta 2013

Pitkästä aikaa vaateostoksilla

Kävin viime viikolla pitkästä pitkästä aikaa vaateostoksilla, mikäli ei jotain nyt unohdu niin olen viimeeksi ostanut itselleni vaatteita pari kuukautta sitten! Ja se on jo paljon se. Ja mistäs muualta sitä malttamaton mamma nyt vaatteita ostaisi kuin äippäosastolta ;D
Iik, ensimmäinen äitiysvaatteeni!


No, ihan tarkotuksella en mennyt hakemaan sieltä muuta kuin sukkiksia, mutta alerekissä huomasin kivan näköisen paidan joka sitten sovituksen jälkeen lähti kotiin, hyvin voi pitää jo nyt ja passeli myös raskauden jälkeen. Tarkoitus olisikin pärjätä perusvaatteilla mahdollisimman pitkään, ja vain pakon edestä ostaa äitiysvaatteita, niillä kun se käyttöaika kuiten on aika lyhyt.. Poikkeus on nuo sukkikset (ja leggarit joita laitoin netistä tilaukseen kun ei kaupassa sopivia ollut), ne kun jää juuri ikävästi tuohon mahan päälle puristamaan. Aika malttamattomana muuten odotteleun sitä masun kasvua, sais mun puolesta jo vähän alkaa näkyä ;) Nyt näyttää lähinnä siltä että on jouluna herkut maistuneet.. (Joka sekin kyllä on totta ;D)Tämä on ollut käytössäkin jo pari kertaa, ja osottautunut niin kivaksi että taidan joku päivä käydä katsomassa löytyisikö muissakin väreissä ;)

Hennesiltä löytyi myös muuta ostettavaa, ihan sieltä normivaatteiden joukosta, kiva pusero pitsilerpakehihoilla, ja pehmoiset säärystimet. Mun piti itse kutoa harmaat säärystimet mutta jotenkin se on jäänyt joten katsoin viisaammaksi ihan suosiolla ostaa sellaiset, jotta ehtii tänä talvena käyttääkin niitä.. Sittarin alekeristä puolestaan löytyi toppi, jota kaavailin pitäväni hameen kaverina.Jos topin nimikin on jo Cutie niin pakkohan se on ostaa? Kuvat on taas hurrrjan selkeitä mutta tuo yläosa on siis sellainen lila, ei harmaa..


Ja sitten vielä perus kotilökärit Cubuksesta. Kaipa näillä ostoksilla taas muutaman kuukauden pärjää ;) Tai sitten ei, taas kun vauhtiin pääsi niin voi olla että karkaa mopo käsistä. Hyvin kyllä selviydyin Hennesin nettisivuillakin ilman "turhia" ostoksia, ihan vaan ne leggarit ja parit urheiluliivit laitoin tilaukseen enkä juuri muita edes vilkuillut. Hyvä minä!

2 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia olet tehnyt! Kasvavaa masua saa sit vilautella myös täällä ;) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Kyllä varmasti vilautellaan, heti kun se vähäänkään näyttää vauvamahalta eikä vaan turvonneelta ;D

      Poista