torstai 10. tammikuuta 2013

Säälittävä pömppis ;)

Janet on jo pariin kertaan muistutellut että masukuvia saapi sitten laittaa, mutta kun ei juurikaan ole mitään mitä kuvata. Kuvasinpa nyt kuitenkin kokeeksi miltä se tällä hetkellä näyttää, peilistä katsoen saattaa kuitenkin nähdä vähän toisella tavalla. Mutta joo, ei se vielä taida vauvamasulta näyttää, ihan perus pömppis vaan :D. Mutta tässä kuitenkin, ensimmäinen masukuva, 14+6. väitän kuitenkin että ihan erilainen se normaalioloissa on ollut, selvä ero  ;D Tähän on sitten hyvä verrata, vaikkapa parin-kolmen viikon kuluttua :)


Töissä tosiaan kerroin eilen, porukka vaikutti olevan oikein iloissaan asioista enkä muista koska olisin saanut yhtä paljon haleja :D  Ja kakku maistui, joten ohjetta tulossa :)

Tää lähtee nyt kynttiläkutsuille, toivotaan etten koko omaisuutta saa tuhlattua :)

2 kommenttia:

 1. No ei tuo ole enää mitää tavallista pömpötystä, ei varmana! Iihanaa :) ♥♥♥ Nyt sit kans muistat päivitellä, et miten masu muuttuu :)

  Varottele sit etukäteen, kun herkkuohjetta on tulossa, et mä pysyn kaukana ;D Eihän tästä laihiksesta tule muuten mitään. En mä kyllä totaalisesti kieltäydy (ainakaan vielä) herkuista, ettei vaan käy köplästi. Muuten tulee ahmiminen :D

  Jaahas, mitäs kivaa tuli ostettua? Mullakin olis sunnuntaina esittelyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D
   Sain hillittyä itseni ja ostin ainoastaan uuden tuoksuöljyn vessaan. Vanhaakin tosin on melkein puolet jäljellä, mutta onpahan sitten uusi varastossa odottamassa kun loppuu :D

   Poista