perjantai 11. lokakuuta 2013

Kuume

Aatu sai eilen neuvolassa rokotteet ja illalla nousi kuume, 38,1 :( Vaikka tietää sen ikäänkuin kuuluvan asiaan niin kyllä se silti pahalta tuntui ja meinasi tulla huoli. Yöksi sai lääkettä ja nukkuikin hyvin aamuun asti, toisin kuin äippä joka muutamaan kertaan heräsi kuulostelemaan :D Tänään onneksi ollut enää ihan pienoista lämpöilyä.


Pakollisiahan nuo rokotukset ei ole, ja etenkin nyt sen sikainfluenssarokotteesta syntyneen narkolepsia-hässäkän jälkeen on enempi tullut miettineeksi näiden rokotteiden mahdollisia hyötyjä ja haittoja. Kuitenkin, kaikki nämä rokotusohjelmaan kuuluvat rokotukset olen ajatellut pienoiselle ottaa.

Millä kannalla muut äidit asian suhteen on?

8 kommenttia:

 1. Samoilla linjoilla että kaikki rokotusohjelmaan kuuluvat rokotteet annetaan, mitään extra juttui enää ei (kuulun siihen panikoija äippäryhmään joka antoi rokottaa sikainfluenssaa vastaa, kiitos ja kumarrus Suojelusenkelille ettei tullut mitään sivuvaikutuksia). Kiinnostaisi kovasti kurkata uunon, anteeksi Aatun vaatekaappiin, postaustoive siis;)
  -Skeit-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, kyllä varmaan on ollu jännät paikat kun alko narkolepsia tapauksia ilmentyä. Onneksi selvisitte ilman :) Kiitos postaustoiveesta, täytyypä kuvailla joku päivä :)

   Poista
 2. Kyllä rokotusohjelmaan kuuluvat rokotukset meillekin otetaan. Voi itku pientä Aatua, toivottavasti ei kuume vaivaa pitkään! Meille ei onneksi tullu noista rokotuksista mittään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilinen meni vielä pienellä lämmöllä, illalla nukkumaanmennessä oli jo normaalilämpö :) Onneksi poju kuitenkin jaksoi olla oma iloinen itsensä :)

   Poista
 3. Mä ainakin oon noiden perusrokotteiden kannalla, sitä influenssarokotetta en taida omalle murulleni antaa.. Meillä ei oo tullu onneks mitään oireitakaan niistä, ei edes kipeitä patteja vaikka neiti on jo piikkejäkin saanu kahdella kerralla, tosin oon muutamana iltana antanu panadolia sen rokotuksen jälkeen. On muuten tosi kätevää se nestemäinen Panadol kun sitä annetaan ruiskulla suoraan suuhun ettei tartte suppoja olla tunkemassa.. Ja vaikuttaa varmaan ihan yhtä nopeasti.. Ja maistuu ilmeisen hyvälle ainakin Viivin mielestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans vähä mietiskelen sitä influenssarokotetta että otetaanko vai ei, itselle en sitä ikinä ole ottanut..
   Aatukin sai nestemäisenä panadolin (veljeltä lainattiin kun ei tämä haparopää muistanut ostaa :/ ) mutta ilme näytti siltä ettei oikein tykännyt :D ja valtaosa taisi tullakin hetken kuluttua rinnuksille (tai sitten oli kuolaa) joten meille ostin niitä suppoja. Täytyy kyllä sitten vähän isompana kokeilla uudestaan suun kautta, olisi varmaan mukavampi tapa pojullekin :)

   Poista
 4. Samoilla mennään. Rokoteohjelman rokotteet otetaan, muut jätetään ottamatta.

  Esikoiselle ei koskaan tullut mitään sivuoireita, mutta nyt pienemmälle nousee aina kuume.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurjia kyllä nuo sivuoireet :(
   Toivottavasti nyt ei tule mitään possunuhia sun muita joihin rokotetta tarjotaan, mä varmaan miettisin pääni puhki että ottaako vai eikö. Sivuoireet pelottavat mutta mitä jos pöpö löytääkin perille...

   Poista