tiistai 15. lokakuuta 2013

Pikkumiehen jakkara

Olen vähän ajoissa taasen, täällä on nimittäin syöttötuolimietinnät käynnissä. 6 kuukauttahan näissä taitaa olla ikäsuositus, joka meillä tulee täyteen vasta tammikuussa, joten jos maltan menee tuoli vasta pukinkonttiin, mutta voi olla että en malta ;D

Mutta siis, ne tuolit.

Kolme hyvin samantyylistä, mutta hinnassa löytyy eroa. Stokkehan näistä on se jonka ennalta tiesin, mutta asiaan enempi paneuduttua löytyi myös muita vaihtoehtoja. Treppy näistä nyt tällä hetkellä suosikki, mutta täytyy käydä vielä liikkeessä katsomassa. Ties vaikka lopulta kotiin päätyisi jotain ihan muuta :) 

Kokemuksia?

Hirveen symppis olisi myös tämmöinen ihan perinteinen syöttötuoli ♥
14 kommenttia:

 1. Voi on nuo kyllä niin ihania, myös tuo vanhanaikaninen. Itellä tietääkseni ollut moinen :P
  Mä kallistuisin näistä kyllä tuohon Treppyyn. Stokke on mielestäni turhan kallis, vaikka se varmasti pidempään kestääkin. Vaikka Emma onkin halvin, niin jotenkin ei vaan iske.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi perinteinen malli on kyllä ehkä kivoimman näkönen, minäkin moisessa tainnut pienenä ruokailla :) Mutta jotenkin silti näihin "uuden mallisiin" olen tykästynyt.

   Poista
 2. Toi perinteisin malli olis kyl paras :)) emma ja treppy on lähes identtiset, mutta joku tuossa stokessa vaan kiehtoo!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perinteinen on kyllä ihana, tiedä vaikka lopulta meillä sellainen sitten oliskin :D

   Poista
 3. Mitä oikein muistan, niin Pasin veljentytöllä on toi stokke. On kuulemma hyvä, niin hyvä, että jopa neidin isä tykkää istua siinä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä noissa kiva että on muunneltavissa tavallisiksi jakkaroiksi sitten syöttötuoliajan jälkeen :)

   Poista
 4. Mä tykkään perinteisestä. Meillä on sellainen valkoisena. Ja esikoiselle ostettiin sitten ikean korkea lastentuoli kun kasvoi ulos perinteisestä, niin tehdään myös nyt sitten kun tuo syöttötuoli jää pieneksi joskus. Mun mielestä edullisen hinnan lisäksi siinä on ollut hyvää se, että on ollut jotenkin siro (tai jotenkin kuvittelen vievän vähemmän tilaa kuin nuo muut - mutta tää voi olla ihan vain kuvitelmaa) ja näppärästi liikuteltavissa, mutta kuitenkin tukeva.

  Kaveriperheellä on tuo Emma ja siitä halkeili maalit muutaman kuukauden käytön jälkeen, muuten ovat kyllä tykänneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin kyllä jotenki tykkään tuosta perinteisestä, ja mitä enemmän sitä kattelen ni alan miettiin että ehkä sittenkin sellainen. saa nähä :) Ainakin kuvassa se kyllä on paljon sirompi kuin nuo muut. Lueskelin netistä kokemuksia, niin moni kirjoitti että tuossa perinteisessä tuolissa pienet vikkelät saavat sujautettua jalkansa pois oikeista koloista ja siten pyörittyä tuolissa ihan miten sattuu yms., onko sulla moisia kokemuksia?

   Poista
  2. Itseasiassa juu, meidän Veikka Gustafsson hyvin paljon seisoo siinä nykyään. :D Toisaalta en usko että se pysyisi missään muussakaan tuolissa yhtään sen paremmin. Isosiskonsa oli mallia ei-kiipeilevä ja istui ihan nätisti jalat oikeissa koloissa aina. Mutta pienempänä meillä on ollut siinä kummallakin käytössä sellainen Emman pehmuste, niin se sen verran pienentää sitä tilaa, että sen kanssa on kyllä pysynyt tuo kiipeilijäkin ihan nätisti (ja valjaita sitten käytettiin sen jälkeen hetki, nyt en enää vaan viitsi kun se muutenkin on milloin minkäkin kaapin päällä).

   Poista
 5. Meillä ainakin tuo neiti 9 kk istuu ihan nätisti tuossa perinteisessä mallissa, on se koittanut noita pikku jalkojansa siellä pujotellakin mutta ei ainakaan vielä oo tuottanu tulosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, tuo kuulostaa jotenki niin ihanalta, pieni tuloksetta koittaa pähkäillä miten ne jalat saisi sieltä liikkeelle :D

   Poista
 6. stokkea joskus "mainostettu" et ei kaadu helpolla, mut ei tartte kummoista pienen jalan tuen ottamista pöyästä kun selällään ollaan =( juutuupista löytyy haulla videoo.. tosin nyt stokkeen saa lisäosaa jalkaan ettei kaadu. meillä perinteinen malli käytössä, kun ilman turvakaarta muut tuntuivat niin liukkailta, niistä olis aika monesti mein hulivilit olleet lattialla rähmällään =)
  perinteiseen mahtu niin kauan et tavalliseen tuoliin pystyi siirtymään suoraan.
  jos perinteisen tuolin osalta mietityttää pyöriminen niin saahan niihin valjaat ostettua =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelin joskus lukeneeni samaa mutten enää löytänyt mistä sen luin, siis että kaatuu helposti :/ Mutta tosiaan, saahan sitä varmaan tuolin ku tuolin nurin jos sopivasti sattuu.. :D

   Poista
 7. toisaalta kaipa nuo kaikki tuolit saa kaadettua oikeissa olosuhteissa.. =)

  VastaaPoista