torstai 3. lokakuuta 2013

Syksyn vaatehankinnat

Olispa kiva olla sellainen tyylikäs äiti. Vaatteet vimpan päälle, tukka ja naama ojennuksessa. Kuten vaikka tuo Beckhamin Victoria. Tosin eihän mulla ollut ennenkään :D

kuvat avatv.fi / voice.fi

Mutta ei, tällä äidillä on puklua hiuksissa, maitoläikkiä rinnuksissa ja paskaa paidanhelmassa. Ei onneksi kaikkea kerralla sentäs ;) Olikohan Victorialla? Kotona päivät kuluvat lölläreissä, kylille lähtiessä sentäs useinmiten jaksaa vaihtaa farkkuihin. Meikkiä on viime kuukausina kulunut ennätyksellisen vähän, eikä hiuksien eteen tule tehtyä sitäkään vähää mitä ennen. No, niin tai näin, on syksyä tekosyynä käyttäen saanut muutamat uudet vaatehankinnat tehdä. Ja mistäs muualta sitä (lölläri)tyyliä löytyykään kuin Hennesiltä ;) 


Näin vähäisiksi on tämän syksyn vaatehankinnat jääneet! (plus yksi perus trikoopaita jota ei enää valikoimasta löytynyt.) En ainakaan muista että mistään muualta oisin lisäksi vaatteita ostanut.. Vai olenkohan? Vähän pätkii tuo muisti välillä :D4 kommenttia:

 1. Multa löytyy kans nuo luumuiset lölläripökät, on muuten kivat :) Ja ostin myös reikäisen luumu(vai viininpunainen) neuleen.

  Mut kivoja ostoksia olet tehnyt! Miltä nuo kengät muuten tuntuu jaloissa?

  Ja hih tuolle sun tekstille :P En usko että sä niin rapakunnossa olet, mitä annat ymmärtää. Hehkeä ku mikä kuitenkin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tajusin vasta tuota kollaasia tehdessäni että aika ykstoikkoinen värimaailma taas :D Mutta ei sentäs pelkkää mustaa. Kengät on olleet tosi hyvät! En nyt mitään hurjan pitkiä reissuja ole niillä talsinut, mutta ainakin muutaman tunnin kaupoilla pyörimiset on jaksanut ettei mitään :)

   Hahah, no oikeesti pasat on ollu paidan helmassa vaan kerran (ja kerran löysin kakkaryynin kynnen alta ;) ), mutta puklua ja kuolaa löytyy kyllä ihan varmasti joka päivä vaatteista :) Yritän kyllä kotoa lähtiessä muistaa vilkasta peiliinkin että ois nyt edes suht puhtaat vaatteet päällä :D

   Poista
 2. Siis miten ihana lukea juttua Victoriasta! Olen seuraillut hänen elämäänsä jo kauan ja itsekin pari kertaa kirjoittanut hänestä. :)
  Mukavaa pian alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)
   Kiitos samoin, ilmat ainakin näyttää suosivan :)

   Poista