lauantai 21. joulukuuta 2013

Heikko kohta

Mun heikko kohta on tainnut löytyä. Ainakin mitä tulee näihin pikkumiehen vaatteisiin. Tekee nimittäin hirveen tiukkaa etten kahmi kaupoista kotiin joka ikistä ihanaa yöppäriä ja haalaria! Muutaman kohdalla on tullut vähän kyllä lepsuttua. Taannoiselta Vantaan reissulta kotiin tuli peräti kaksi kollarihaalaria ja kaksi yöpukua, ja sen jälkeen löysin Seppälän alerekistä vielä yhden. Vihreän lisäksi "in" taitaa meillä nyt olla dinot, nekin ihan vahingossa tosin. Näiden kahden lisäksi ostin nimittäin myös dino-bodyn ja kuolalappuja :D Onhan ne ihan hauskoja pienellä pojalla, krauhh.


Viimoisella jouluostosreissulla hypistelin KappAhlissa ties kuinka montaa ihanaa yöppäriä mutta ne onneksi jäi vielä kauppaan.. Täytyisi taas tehdä inventaario tuleviin vaatteisiin että mikä siellä on tilanne ennenkuin kauheesti ostelee lisää. Näissä isommissa koissa on onneksi se hyvä puoli, että ovat käytössä hieman kauemmin kuin ne ihan pikkiriikkiset vauvavaatteet, niin ei niin haittaa vaikka nyt muutama ylimääränen löytyisikin ;)

Katsokaa nyt näitä, ihania!! 

2 kommenttia:

  1. Täälläkin tunnustautuu yksi höperö äiti, joka tykkää hirmuisesti värikkäistä ja kiva kuosista lastenvaatteista. Joutuu monesti kaupassa pakottamaan itsensä olemaan ostamatta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ..ja minkäs mä eilen kiikutinkaan kassalle kun muistin että kappahliin oli yks alekuponki vanhentumassa ;)

      Poista