keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Kirjakaupoilla lihoo

Minimoin toissapäivänä sadat nostot nostamalla pojun autoon ja hurauttamalla kaupoille. Ainut että syömisen jälkeen kannoin häntä hetken jotta sai katsella ostoskeskuksen touhuja, ja sen jälkeen ei kärryissä enää viihtynytkään, ku eihän sieltä mitään nähnyt :D Onneksi on vielä suht kevyt kannettava ja meillä suurin osa kaupoista kierretty, niin menihän se siinä sylissäkin :) Ens kerralla täytynee jättää kaukalo autoon ja kokeilla miten viihtyy pelkissä rattaissa, isojen poikien tapaan :)

ruokatauko :)
Hankinnat oli aika kirjapainotteisia. Olin viime viikolla käynyt kirjakaupassa tilaamassa Aatulle satukirjan, ja sen sai nyt hakea. Samalla reissulla kotiin päätyi myös kolme muuta kirjaa, kirjakaupan alehyllystä yksi herkkukirja ja Anttilasta parilla eurolla kaksi romskua. Eipä ookkaan aikoihin tullut kirjoja ostettua. Paitsi ennen joulua yksi :D , joka on jo luettu. Satuin nyt samalla reissulla huomaamaan ko kirjasta tehdyn myös sarjan, ja hetken mietin että olisi voinut sen ostaakin, mutta tulin järkiini ja säästin roposein. Sitäpaitsi, sarjan henkilöt ei näyttäneet yhtään siltä millaiseksi olin heidät kirjan perusteella kuvitellut :D 

Herkkukirja, viralliselta nimeltä Kuppikakut ja muffinit, taisi olla vähän vikaostos. Kirjasta nimittäin löytyi ties kuinka monta "tätä täytyy kokeilla" -reseptiä. Tuo löysä pussi tuossa vatsalihasten kohdalla ei tykkää hyvää :/. Ensimmäistä ohjetta tulikin jo eilen testattua, ja olihan se hyvvöö; taisin siinä illan aikana syödä niitä neljä :D


Arvatkaas muuten missä tätä nyt kirjoittelen, uudella sohvalla! Eilen sain soiton että neljän-kuuden aikaan voisivat sohvan tuoda, jos passaa. Kolmelta oli leipomukset täydessä tohinassa, Aatu nukkui pihalla ja olkkarissa kamat vielä miten sattuu, kun satuin ikkunasta huomaamaan että iso kuorma-auto ajoi talomme eteen. Tunnin etuajassa! Ehdin pistää koirat jemmaan ja vähän töniä ylimääräisiä roinia pois alta ennen kuin miekkoset pyrkivät sisälle, samalla hetkellä kun itkuhälyttimestä kuului parkaisu. No, ei siinä onneksi kauaa mennyt kun kantoivat sohvan sisälle ja pääsin syöttämään Aatun (hain sen kyllä aikaisemmin jo sisälle ;) ) ja jatkamaan leipomuksia.  Mutta niin, uusi sohva on nyt kotona ja onhan tää aika jätti. Tällä hetkellä sohva on samalla paikalla kuin vanha, johon Ville sen haluaisi, mutta mun mielestä olisi parempi toisin. Saa nähä kuin tässä käy..

Koeistunta. Aatullakin on uusi tuoli, 7kk lahja mummolta :)

8 kommenttia:

 1. Leevi ainakin viihtyy kaupoilla tosi hyvin, kun istuu rattaissa niin näkee kivasti ja voi flirttailla ja räkättää ohikulkijoille ja kaupan myyjille :D Meillä tosin kaukalo ei oo ollu enää pariin kk:n käytössä, kun kukaan ei jaksa tuota jättiläistä siinä kantaa :)
  Itteäni alkaa vähän kyllästyttämään, kun ihmiset aina päivittelee "miten on äitinsä näköinen poika!" ja taas sorrun siihen itekkin: Ihan on äitinsä näköinen ihana Aatu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kyllä ens kerralla jättää kaukalo autoon ja ottaa pelkät rattaat käyttöön, varmasti viihtyy paremmin. Minäkin oon kovasti suunnitellut seuraavan istuimen ostoa mutta kun en osaa päättää.. Mikä teillä on? Mun on itseasias pitäny tehä tästä postauskin mut ei oo saanu aikaseks :D
   Hahah, moni sanoo et on äidin näkönen, mut toiset sit taas et isän :D just yks kaveri sano et on taas tullu enempi isän näköö :)

   Poista
 2. Täällä odotetaan jo malttamattomana kuvia sohvasta! :) Ja voi Aatu, mikä söpöliini ja miten onkaan kasvanut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun vaan nyt saisi kokeiltua sitä tuohon toiselle seinälle joskus :) Aatu söpöliini kasvaa ihan liian nopeesti, ja pari päivää sit puhkesi eka hammaskin :)

   Poista
 3. Siis oikeesti, voi hellanlettas Aatua. On kyllä semmoinen sydäntenmurskaaja ♥
  Ja kuvia sohvasta todellakin! Ja olis kyllä kiva nähdä ihan kuvissa mihin kohtiin olette sitä ajatelleet. Voitais täältä antaa sitten arvioita ;)
  Mä kierrän ihan tarkoituksella noi herkkukirjat kaukaa, vaikka todella haluisin ostaa. Tää mun pussi kun on jo levähtänyt isoks renkaaks nii ei auta ostaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy vissii joku päivä valosalla napsia kuvat ihan missä nyt on , kun ei tää tästä ihan toviin taida siirtyä :D
   Hahah, mulle käy niin et vaikka välillä tulee erilaisia ruokakirjoja ostettua ni harvemmin niistä on mitään tehnyt. Tosta kokeilin eilen jo toistakin ohjetta, joten ihan hukkaan ei mennyt ostos tällä kertaa :)

   Poista
 4. Voi suloinen Aatu <3
  On muuten äiteensä näköinen poika :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne sanoo että ollaa saman näkösiä, toiset sit taas et ihan on isänsä näkönen :D

   Poista