maanantai 3. helmikuuta 2014

Uusi rytmi

Ollaan päikkäreillä. Tai siis Aatu on ja minä vaan köllin täällä viekussa ;) Mutta siis, kello on kymmenen. Ei tästä oo kauaa kun saatettiin näihin aikoihin vasta nousta ylös, joskus kello huiteli jopa lähempänä yhtätoista kun kömmittiin sängystä.  Nyt Aatu on siis alkanut heräilemään aikaisemmin, jopa puoli kahdeksalta mutta tavallisimmin noin kahdeksalta. Kuitenkin niin että lähes poikkeuksetta ollaan aamupuurolla yhdeksältä. Ekoille päikkäreille tullaankin sitten jo kymmenen korvilla, nukutaan noin tunti, herätään hetkeksi leikkimään ja syömään ja yhden aikoihin saattaa taas jo väsyttää, joskus menee myöhemmäksi. Täytyy sanoa että tykkään tästä uudesta rytmistä vanhaa enempi :) Hassua,  että vaikka herää aikaisemmin niin on pirteämpi, kymmeneltä kun herättiin olin aina ihan väsynyt ja tööt, millään ei olisi tehnyt mieli kömpiä pois peiton alta. (Ei kyllä kuitenkaan tämän aikaisemmaksi tarvisi rytmin enää muuttua ;D) Ja vaikka yleensä tulenkin Aatun viekkuun näille ensimmäisille nokosille en kuitenkaan käy nukkumaan, vaan lueskelen, bloggailen tai muuten vaan surffailen netissä.


Nyt pitäisi itseasiassa kyllä opiskella, perjantaina nimittäin tulla tupsahti uusi kamera kotiin ja taitaa olla vähän turhan paljon liikkuvia osia tämmöselle tekniikan ihmelapselle.. ;)
Jos jollain on vinkata esim jotain hyvää sivustoa kuvausoppaaksi niin mielellään otan vinkit vastaan :)

Onnistuin eilen telomaan selkäni, kun kummipoikaa nostelin. Venähti tai mitä lie, mutta nyt tekee kumartelut kipiää, siihen kun lisää nostelun ni avot. Onneksi tätä yhdistelmää ei oo ku ehkä sata päivässä tämmösen pienen mönkijän kanssa :D

2 kommenttia:

 1. Jaahas,Olympus sitten kotiutui. Mikäs tuon malli on? PEN?
  Voi, mäkin voisin haluta jonkun kunnon opassivun, mistä saa kunnon vinkkejä. Googgeli on kyllä auttanut, mutta parasta olis saada opastusta kädestä pitäen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pen juu, ja opiskelut vieläkin ihan vaiheessa. Tai luin mä sen mukana tulleen ohjelehtisen mut eihän siinä juur mitään ollutkaan, paremmat ohjeet löytyy levyltä, ihan pöllöä :S

   Poista