sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Watson

Kuinkahan monta kertaa olen täälläkin harmitellut sitä että jää ohjelmat näkemättä, kun eivät syystä tai toisesta ole sopineet aikatauluun. Samaa harmittelin vastikään kun Valtiattaren mainokset alkoivat pyöriä telkkarissa, siinä olisi saattanut olla mieluinen sarja mutta taitaa jäädä näkemättä kun tulee taas niin pahaan aikaan. Muutama vuosi sitten kuvittelin löytäneeni ongelmaan ratkaisun ja hain kotoa vanhan vhs-nauhurini, sillähän sitä ennenkin ohjelmat nauhoitettiin. No, ei toiminut tämä neronleimaus, sillä tallennus onnistui ainoastaan siltä kanavalta jota oli katsomassa - hirveen kätevää ;) Muuten, siitä asti on tuo nauhuri lymyillyt tuolla meidän vaatehuoneen nurkassa, vähänkö saamatonta touhua. Eipä siis olisi juuri parempaa Buzzador-kampanjaa voinut kohdalleni osua kuin Watson.


"Katso tv:tä, vuokraa elokuvia ja tilaa maksu-tv-kanavia oman makusi mukaan, silloin kun sinulle sopii. Katso peruskanavien tv-ohjelmat livenä tai jälkikäteen ja tallenna rajattomasti ohjelmaa puoleksi vuodeksi. Kaikki mitä haluat katsoa on Watsonissa."
Watsonia voi käyttää tietokoneella, tabletilla ja jopa ihan tavallisella telkkarilla erikseen ostettavan tv-tikun avulla. Olinkin aluksi ihan huisin innoissani kun sain tiedon päässeeni mukaan kampanjaan ja että tikku tulee postitse muutaman päivän päästä. No eipä tikkua kuulunut ja kun asiasta kyselin ilmeni että olin vahingossa saanut väärän viestin, omassa kampanjassani toimintaa testataan tabletilla ja koneella. Kätevä tämä näinkin on, tarpeisiini jopa ehkä parempi näin kuin että olisi tv:n ääreen sidottu. Parasta tässä nimittäin on se että kun maltan odottaa että poju on päässyt yöunille saan katsottua ohjelmat ilman häiriöitä ja ylimääräisiä taukoja (mainoskatkotkin voi ihanasti kelata), sängyssä peiton alla tai vaikkapa keittiössä samalla kun syön. Se ainakin on varmaa että jahka ilmainen kokeilujakso päättyy jatkan tilausta omaan laskuun. Eihän näitä voi jättää väliin kun taas olen tv:n makuun päässyt :D t. nimim. koukussa ainakin neljään sarjaan

Nyt on siis katsottu Valtiatarta ja muutamaa muutakin sarjaa, ja arkistosta löytyy pari elokuvaakin
 odottamassa sopivaa katseluhetkeä. Watsonin kautta pystyy myös vuokraamaan Makuunin leffoja,  mutta sen valikoima ei oikein mua vakuuttanut. Tokihan sieltäkin muutama mieluinen löytyy ainakin piirrettyjen muodossa ;)

2 kommenttia:

 1. Mie katon tosi vähän telkkaria mut yks lemppari sarja on ja sit jos tulee joku elokuva niin tallennan digiboksilla ne mikäli en kerkee niitä kattoa :)
  Miulla on tälläki hetkellä tuntitolkulla elokuvia boksilla mut en oo vieläkään kerenny syventyä niitä kattomaa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hirveen vähällä on kyllä telkun kattominen mullakin, tosin nyt taitaa olla kasvamaan päin :D tai ainakin tallennukseen menee, saa tosiaan nähä koska ehtii kattomaan..

   Poista