keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

11kk

Enää kuukausi jäljellä vauvavuotta. Tai koska postaus vähän myöhässä niin ei enää edes kuukautta! Voi apua.


Poju on jo niin iso ja tuntuu että oppii joka päivä jotain uusia temppuja. Nyt on alettu kiipeilemään. Olkkarin pöydästä oli hyvä aloittaa, siinähän on kuin portaat sitä varten. Yksi päivä löysin seisomasta brion kärryistä, turvallista. Tosin se ei tuntunut yhtään hurjalta enää siinä kohtaa kun kiipesi paloauton kautta oman huoneen pikkupöydälle seisomaan. Onneksi on myös oppinut että pylly edellä sängystä yms alas. Viime viikolla oppi taputtamaan, sitä jaksoikin sitten pitkään ja vieläkin se on tosi hauska juttu. Osaa laittaa brion palikkalaatikkoon palikoita oikeista koloista, kolmiot tosin on aika kinkkisiä ja jää aika usein laittamatta. Mökki-viikonloppuna otti ensimmäisen vähän pidemmän kävelyspurtin, kahdeksan askelta :) Kohta se on menoa. Myös tekoitku on nyt opittu oikein kunnolla. Jostain on myös oppinut vaatimaan myös itselleen jos näkee esimerkiksi minun syövän jotain. Koirilta kenties? ;)  Yöt nukkuu hyvin, päivällä yhdet päikkärit noin puolilta päivin,  pari-kolme tuntia putkeen ja sillä mennään yöunille asti. Syö yleensä hyvin, välillä samoja ruokia mun kanssa,  joskus ei maistu mikään. Energinen ja kekseliäs pikku touhuilija, lähes poikkeuksetta hyväntuulinen ellei väsy pääse yllättämään. 


Tällä hetkellä tämä pieni touhuilija on toipilaana, toissailtana nousi kuume ja ainakin vielä eilen illalla oli hieman lämpöä. Menoahan se ei juurikaan hidasta mutta saa nähä kuin meidän mökkijuhannuksen käy..

1 kommentti:

  1. Voi jukra, joko kohta tulee 1v täyteen. Miten tää aika voi mennä näin nopeasti? Meidän pitää kyllä nyt sopia treffit mun lomalle, eihän tästä tule muuten mitään ;)

    VastaaPoista