perjantai 13. kesäkuuta 2014

Viikonloppu mökillä

Tämä aika harmaalta vaikuttava viikonloppu vietetään ihan kotosalla, mutta viime viikolla oli ilmojen puolesta mitä parhaimmat mökkeilykelit ja sinnehän me perjantai-iltana suunnattiin. Aatu, tytöt, minä ja mun vanhemmat. Viimeeksi olinkin ollut siellä viime Juhannuksena, jalat kuumuudesta turvoksissa hyvä että kengät jalkoihin mahtuivat, hirveesti mölkkyä ja palikoiden nostelua taka-ajatuksena josko saisi synnytystä vähän vauhditettua ;) (ei tainu olla apua kun monta viikkoa sai vielä odotella)


Tällä kertaa ei mölkkätty ja kengätkin mahtuivat jalkaan. Aatu nukkui mökin viileydessä meheviä päikkäreitä ja minä sain torkkua laiturilla auringossa. Iskä paistoi notskilla herkkuja. Käytiin Aatun kanssa saunassa, uimiset jätin ihan suosiolla väliin. Ehkä sitten Juhannuksena, tai elokuussa? Yara oli meidän kanssa saunomassa ja Aatusta oli ihan hurjan hauskaa kun leikki kuupan (piti ihan googlettaa että onhan se ihan oikea sana eikä omakeksimä, oli se..) kanssa ja Yara huusi vieressä (sillä on jotain ongelmia mm saunakuupan, ruohonleikkurin, sähkölaitteiden ja ties minkä suhteen).

Mökillä oli kivaa, ja Juhannuksena taas mennää. Silloin ehkä taas pakattava mölkky mukaan jos vaikka saisi pienet pelit pystyyn :)

4 kommenttia:

  1. Kiitos haasteesta, täytyy yrittää saada se piakkoin tehtyä :)

    VastaaPoista
  2. Voi, teillä on kyllä ollut ihana mökkireissu. Aina mökistä puhuttaessa mulle tulee hirveä ikävä mökkeilyä. Tää tahtois kanssa. Ihania kuvia kerrassaan <3

    VastaaPoista