perjantai 27. kesäkuuta 2014

Juhannusta juhlittiin, ja vähän muutakin

Huhuu. Täällä on yksi aika väsy kotiäiti terve vaan. Villeä ei pahemmin tällä viikolla ole kotona näkynyt joten vähän on kortilla bloggailutkin, mutta ehkä tää tästä taas joskus helpottaa ;) Kukapa muukaan sitä nyt kesällä blogeissa kökkii. 


Juhannusta vietettiin mökillä, ei ehkä ihan parhaassa kelissä mutta onko tuo nyt niin justiinsa. Uimaan ei kyllä tohdittu vieläkään. Aatu pääsi ensimmäistä kertaa veneilemään, kun käytiin kokeilemassa uusia pelastusliivejä. Vaikutti tykkäävän, eikä kesken matkan alkanut vesisadekaan haitannut yhtään. Vesisateessa sitä mölkkyäkin pelattiin, eikä mun taidot oo yhtään parantuneet talven aikana, kummallista. Myös serkkupoika oli mökillä lauantaihin asti, joten touhua siis riitti. Syötiin makoisasti, mm tällä kertaa itse tehtyä nyhtöpossua aka vedettyä possua aka nyhtistä ja mitä näitä nyt oli joilla tuota lihakönttiä kutsuimmekaan.. Oli hyvää, sanomattakin lienee selvää että parempaa kuin valmisköntsä.
  

Maanantaina juhlinnat jatkuivat kun Aatu vietti ensimmäistä nimipäiväänsä. Vieraita ei ollut kuin lähisuku mutta kummasti siitäkin sitä porukkaa kertyi. Tarjoiluissa turvauduin tällä kertaa kaupan antimiin muutoin paitsi kakun kohdalla, ja sekin epäonnistui :D onneksi vain ulkonäöllisesti, maku taisi kutakuinkin olla kuten kuuluikin. Ja kivoja lahjojakin poju sai, mm pyörään istuimen ja kypärän jotta päästään pyöräilemään :) Ja ensi viikolla taas on kahvittelujen paikka, kun meikäläisellä on nimppareiden vuoro, ja sitten onkin jo suuret synttärit vuorossa. Mun vauva täyttää vuoden, snif. Täällä tuo vauva kävelee päivä päivältä pidempiä matkoja ja keksii uusia jekkuja. Tänään yritin katsoa telkkua mutta poju keksi töllöstä napin mistä sen saa sammutettua ja taas käynnistettyä. Ja hauskaa oli. Nyt se nukkuu tuolla pylly pystyssä ja nalle pään alla, niin suloisena kun olla vaan voi. Jos jaksaisin valvoa voisin tuijotella sitä vaikka koko yön ;) Mutta en jaksa vaan taidan kömpiä ihan just peiton alle itsekin.


Mutta mitäs teille kuuluu? Onko loma jo ovella ja paljon suunnitelmia?

2 kommenttia: