sunnuntai 24. elokuuta 2014

Olohuoneen uusi villamatto

Kotona ei juuri mitään ole viimeaikoina tapahtunut, kaikenlaista on suunnitteilla mutta siihen se sitten tuppaa jäämään. Mutta syksyn lähestyessä (en suostu siihen että nyt jo olisi syksy) sitä jotenkin vain ihan pakosti haluaa vähän möyhiä kotona, ja miksei jotain uuttakin hankkia. Tällä kertaa se uusi oli olohuoneen matto.


Kyllästyin meidän vanhoihin mattoihin, niitä on saanut katsella aika paljon viime aikoina. Meinasin että voisi olla kokonaan ilmankin, mutta onhan tuo lattia etenkin talvella aika ikävän viileä. Ellokselta osui outletissä kohdalle villamatto hyvällä alennuksella, joten matto sovitukseen. 


Jokusen viikkoa tuo matto on tuossa nyt ollut, kaipaa alleen liukuesteitä ja ihan liian usein imuria :D Mutta muuten tykkään.

Muita joilla syksy aiheuttaa sisustuskuumetta?

10 kommenttia:

 1. Uusi mattokin tekee muuten ihmeitä! Harmi vaan, että matot on usein tosi kalliita...

  Sulle olisi haaste blogissani! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, harmi tosiaan että ovat niin kalliita voisi mielellään vaihdella useamminkin. Onneksi nyt sattui tuuri ja löytyi -70 alennuksella tuo :)

   Kiitos haasteesta, aika paha! :D

   Poista
 2. Joo, mulla! Tai se alko kyllä jo kesällä mutta nyt se on oikein valloillaan. ideoita ois mut rahottaja uupuu :-D

  VastaaPoista
 3. OIii, miten nätiltä näyttää :) Sopii hyvin!
  Mulla on ihan järkyttävä, siis JÄRKYTTÄVÄ sisustuskuume. En tiedät miten selviän tästä. Onneksi koko ajan remontti hiljaksiin edistyy ja sit pääsee laittamaan :) Mut lottovoitto tänne kans :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih se vasta oliskin ihanaa kun ensin saisi remontoida kaiken uusiksi ja sit pääsis sisustamaan :D ..saahan sitä haaveilla.. ;)

   Poista
 4. Ilmottaudun myös, syksyn tullen kun oleilu sisätiloissa taas lisääntyy, rupeaa silmät ja mieli etsimään epäkohtia ja suunnittelemaan uutta. Nyt odotan että saadaan mein kylpyhuone/sauna ja muutama muu kohde valmiiksi, pääsen sitten tekemään sitä mitä rakastan, sisustamaaaaaaaan♡
  -Skeit-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Janet aina niin hehkuttaa sun sisustusmakua niin kyllä mun mielestä sunkin pitäis pistää blogi pystyyn niin muutkin pääsisi sitä näkemään ;)

   Poista
  2. Olen kuule hiukan heittäytynyt nykypäivään ja mut löytää instasta, seuraan sinuu;)
   Ja kiitos kaunis Janet, tällä hetkellä olen kyllä hunnigolla sisustuksien suhteen, kiitos tuon kylppärirempan....
   -Skeit-

   Poista
  3. Hih, enpäs ookkaan huomannu, täytyy tulla kurkkaa ;)

   Poista