lauantai 2. elokuuta 2014

Kameran edessä yksvee

Pistettiin eilen kaverin kanssa pieni "kotistudio" pystyyn ja poju kameran eteen, ajatuksena ottaa edes vähän jotain virallisempaa yksvee kuvaa kun ei nyt ihan kuvaajalle asti mennä. 


Mielestäni varsin kivoja otoksia saatiin napsittua, mutta ihmekös tuo kun on niin ihana malli ;) Tässä muutama, jotka tosin ei ole niitä jotka vaikean karsinnan jälkeen päätyivät valituiksi ja tilattavaksi.
 

 Ja hatunnosto niille jotka ihan ammatikseen lapsikuvauksiakin tekee, ei ehkä sieltä helpoimmasta päästä oleva kuvauskohde. Kuumahan siinä tuli kun yritti viihdyttää ja saada pysymään suunnilleen missä pitikin, ja toiselta meni selkä kyykkiessä. Rankkaa puuhaa tämmösen viipeltäjän kuvaus :D


8 kommenttia:

 1. http://aijaa.com/Epea4e

  http://aijaa.com/9CFzhi

  Joskus mietityttää miksei ihmiset voi panostaa lapsiinsa sen vertaa että veisi heidät edes 1v kuviin. Ihmiset luottaa omiin kuvaajan taitoihin niin kovasti että kuvittelee niiden korvaavan studiolaadun :P Tämmöiset kuvat ovat samaa pikselimössöä kuin mitkä tahansa kotipäivinä napsitut kuvat ;) Pienellä valoisuuden muutoksella saa ihmeitä aikaan. Kannattaa sitten satsata vaikka kuvankäsittelyyn :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih, ehkä nämä pikselimössöt menee kotialbumissa siinä missä muutkin :) Enkä kyllä missään nimessä kuvittele että itse napsitut korvaisivat studiokuvat, enkä ole sellaista väittänytkään. Onhan niillä nyt miljoonasti paremmat välineetkin. Blogia varten en juurikaan jaksa kuvankäsittelyyn satsata, muuta kuin kokoa pienentämällä, mutta kiitos muokkauksesta, näyttää heti paljon paremmalta :)
   Täytyy nyt jatkossa yrittää panostaa lapsiini sitten jossain muussa kohtaa ja korvata kun jäi yksivuotiskuvat ottamatta, en osannut ajatella että se on niin tärkeää ;)

   Poista
 2. Mun mielestä noi on hyviä, riittävän hyviä 1v. kuviksi. Itsekään en aio viedä omaa lasta 1v. kuviin studioon, koska omasta mielestä itse otetut ovat oikeasti parempia, ne on otettu rakkaudella :)

  Näin vanhempana kun miettii omaa 1v. kuvaa niin ei oo mitään merkitystä. Laatikon pohjalla lojuu koko kuva :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Onkohan musta edes otettu mitään vähänkään virallisempaa yksvuotiskuvaa, en ainakaan muista nähneeni moista :D

   Poista
 3. Hienoja kuvia!

  Ja tosiaan, kyllä sinne kotialbumiin ja mun mielestä ihan vaikka seinällekin kelpaa ihan itsekin otetut kuvat, ei oo pakko otattaa kuvia studiossa. Tärkein kuitenkin varmasti tallentuu niihin kuviin, otti ne sitten itse tai ammattilainen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Olen samaa mieltä, hyvin käy itseotetutkin ja näistäkin saattaa joku päätyä kehyksiin asti.

   Poista
 4. On Aatu kyllä sellainen sydäntensärkijä. Täällä ainakin on ihan myytyä♥ Ihania kuvia. Laitahan sit se virallinenkin näytille ;)♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitus :) ja laitan juu, jos joskus saan aikaiseksi näitä tilattua :D

   Poista